Zo beleven metalfans Graspop in de regen: “Het duurt zeker 10 dagen voor de modder uit onze schoenen is”

Koning Modder en Prins Regen heersten over de tweede dag van Graspop. “Door die regen kunnen we een beetje minder van de muziek genieten”, zeggen twee festivalgangers. Onder de paraplu’s en de regenjasjes zaten vrijdag vooral veel fans van één Duitse band.

 

Meer krantenkoppen in België

Felrode sluiting op Nasdaq

21:28 De Europese beurzen sloten meer dan 1 procent lager. Beleggers konden de updates van LVMH en Deutsche Bank niet appreciëren. Op Wall Street kreeg Tesla een muilpeer.

Lees meer »

Trump opent juridisch “bombardement” op Kamala Harris

Republikeins presidentskandidaat Donald Trump zet een meervoudige juridische aanval op Kamala Harris in. Centrale vraag daarbij: mag Harris het campagnegeld van Joe Biden wel gebruiken? En tegelijk proberen Trumps advocaten te verhinderen dat Amerikaanse staten op hun kiesbiljetten de naam Biden alsnog in die van Harris veranderen. Maar of het veel uithaalt?

Lees meer »

Onze Amerika-correspondent Greet De Keyser over chaos nu Biden uit de presidentsrace stapt: “Toen wist ik: dit is een eindigend verhaal”

“Afstand doen van de macht, het bleek ook voor de schijnbaar zachtaardige Biden een groot probleem”, schrijft Greet De Keyser, Amerika-correspondent voor VTM NIEUWS en HLN. Hoe kwam hij dan toch tot die moeilijke beslissing? En hoe moet het nu verder? De Keyser analyseert de chaos nadat ‘koppige’ Biden dan toch de handdoek gooide.

Lees meer »

Zon en muziek zorgen voor recordopkomst op festival De Waterbek in Ardooie

Met 3.500 tickets in voorverkoop en nog wat zomerse last minute bezoekers is het Ardooise festival De Waterbek geen kleintje meer. Vroege festivalgangers zochten reeds een uur voor aanvang hun weg in Ardooie. Voor een aantal onder hen de ideale gelegenheid om kennis te maken met zomerbar Bardos. Daar zorgden Luigi en Co twee uur lang voor een evenement waarbij

Lees meer »

Israël kijkt nerveus naar Kamala Harris

Kamala Harris werd in Israël lange tijd gezien als “veilige kaart” door haar huwelijk met een Joods-Amerikaanse advocaat. Maar doordat ze zich stelliger opstelt over Gaza dan president Biden, wordt Israël zenuwachtig.

Lees meer »