Vrouw klaagt ex aan omdat hij haar niet naar luchthaven wou brengen: “Mondeling contract verbroken”

Een rechtbank in Nieuw-Zeeland heeft de claim van een vrouw tegen haar ex afgewezen nadat ze haar vlucht miste omdat hij haar niet naar de luchthaven heeft gebracht.

 

Meer krantenkoppen in België

Kinderen met beperking op een gewone school? Maud (28) bewijst dat het kan: “Dit moet een basisrecht worden”

De commissie Inclusief Onderwijs wil dat er tegen 2040 geen onderscheid meer is tussen het gewone en het buitengewone onderwijs. Er moet nog veel werk worden verzet om dat te bereiken, de vzw Hart voor Handicap is er al aan begonnen. “We laten kinderen met een beperking les volgen in een gewone lagere school”, zegt voorzitter Gert Ysebaert, zelf papa

Lees meer »

210 festivalgangers betrapt met drugs op Tomorrowland, 18 mensen opgepakt omdat ze zonder ticket probeerden binnen te dringen

Het parket van Antwerpen en PolitieZone Rupel hebben een overzicht gemaakt van alle overtredingen die werden vastgesteld tijdens het eerste weekend van het dancefestival Tomorrowland. Daaruit blijkt dat 73 mensen gearresteerd werden om verschillende redenen en er voor meer dan 55.000 euro aan minnelijke schikkingen geïnd werd bij festivalgangers die betrapt werden op drugs.

Lees meer »