Vader (54) verongelukt tijdens verjaardagsnacht, zes jaar na dodelijk ongeval van zoon

Het ongeval gebeurde even voor vijf uur in de ochtend op de verbindingsweg tussen Houthalen-Oost en Nieuwe Kempen in Opglabbeek, de zogenaamde zigzagweg. De zilvergrijze Peugeot Partner raakte een boom en katapulteerde tot tegen enkele beukenbomen. De impact op de bestuurderscabine was groot.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GENTSE FEESTEN. Kindjes gaan uit de bol op kinderrave op Vlasmarkt en De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Momenteel palmen kinderen de Vlasmarkt in voor een heuse rave en De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein. Het belooft een warme,

Lees meer »

Na moeilijk jaar is Kim Debrie klaar voor een drukke werkzomer: “Ik moet elke ochtend nog een pilletje nemen”

“Het was een kl*tejaar, met gesukkel aan de lopende band.” Kim Debrie (45) heeft op medisch vlak een moeilijke periode achter de rug, maar inmiddels staat de goedlachse Radio2-presentatrice er weer. En dat is maar goed ook, want er staat haar nog een drukke werkzomer te wachten. Een periode die haar in het verleden al zoveel moois bracht. “2 juli

Lees meer »

Jongeman (18) opgepakt die schoten lost met alarmpistool in Duffel

In Duffel is een jongeman (18) opgepakt die schoten heeft gelost met een alarmpistool. Dat bevestigen politie en parket. Intussen is de man opnieuw vrijgelaten. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Op sociale media reageerden heel wat ongeruste buurtbewoners die de schoten hadden gehoord en een helikopter hadden zien overvliegen. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »