Olli (16) breekt been tijdens bokstraining, en komt er zo achter dat hij lijdt aan zeldzame vorm van botkanker

De 16-jarige Olli bokst met zijn sparringpartner in Solihull, Engeland, maar dan gaat het helemaal mis. Hij zet een stapje achteruit, en uit het niets breekt zijn scheenbeen in twee, zonder enig fysiek contact. De jonge bokser had al langer last aan zijn been, maar negeerde die pijn. 

Meer krantenkoppen in België

? Bondscoach Sven Vanthourenhout is overtuigd: “Remco en Wout zullen er staan op de Olympische Spelen”

De derde ritzege van Jasper Philipsen in deze Tour is binnen. “Drie volle lengten. Van sprekend gemak gesproken.” In onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikken Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck terug op de laatste sprintetappe. Met bondscoach Sven Vanthourenhout wordt al vooruitgeblikt richting de Olympische Spelen. “Het mentale aspect wordt héél belangrijk.” Luister hierboven naar een nieuwe

Lees meer »

Eén week voor start Spelen in Parijs nog 1,2 miljoen (vaak goedkope) tickets beschikbaar: “Gouden kans voor Belgische sportfans”

Amper één week voor de start van de Olympische Spelen in Parijs zijn verrassend genoeg nog 1,2 miljoen tickets beschikbaar – ook voor de wedstrijden van Belgische medaillefavorieten zoals Nafi Thiam in de zevenkamp en de Belgische basket- en hockeyploegen. Bij die laatsten zelfs vanaf de spotprijs van 24 (!) euro. “Voor de Belgische sportliefhebber is dit een gouden kans”,

Lees meer »

Bart Goegebeur en Galey Deslypere over hun gedeelde liefde: “Je kan je uitleven en je creëert zelfvertrouwen met jiujitsu”

Bart Goegebeur is actief in Gracie Jiu Jitsu in Oostende, waar hij zich toelegt op de discipline Braziliaanse Jiu Jitsu. Met brons op het voorbije EK trekt hij dit jaar naar het WK, met hopelijk een deelname aan de World Games. Zijn partner Galey Deslypere beoefent eveneens de sport en begon binnen de club met Ladies Only, waarbij een avond

Lees meer »

Elisabeth Lucie Baeten beschuldigt ‘Vogue’ van “verzinnen” cellulite: “Van iets normaal maakten zij plots probleem”

Elisabeth Lucie Baeten (33) is het duidelijk oneens met de vele artikels over cellulite. Toen ze online door een nieuwswebsite scrolde en opnieuw een artikel zag met de titel ‘Putjes en deukjes in je huid: wat is cellulite en kun je er iets tegen doen?’, reageerde ze scherp op sociale media. “Cellulite is net zo normaal als rimpeltjes op je

Lees meer »