Man duwt prostituee in het kanaal in Charleroi

Een prostituee werd donderdagavond opzettelijk in de Samber geduwd. Dat bevestigt het parket van Charleroi. De dader is nog niet geïdentificeerd.

 

Meer krantenkoppen in België

Tiental gezinnen op hotel na verwoestend noodweer in drie Mechelse dorpen: “Dit is een nooit geziene ramp”

Een tiental gezinnen heeft de nacht doorgebracht op hotel na het verwoestend noodweer dat dinsdagavond een spoor van vernieling trok door de Mechelse deelgemeenten Heffen, Leest en Hombeek. Vermoedelijk ging het om een windhoos die minstens zeven hoogspanningsmasten en de torenspits van de kerk in Heffen deed knakken. De brandweer kreeg meer dan driehonderd oproepen. “We gaan er alles aan

Lees meer »

Drie West-Vlaamse rensters naar Olympische Spelen

Justine Ghekiere, Julie Van De Velde en Margot Vanpachtenbeke mogen zich opmaken voor de Olympische Spelen in Parijs. Ze moeten er wereldkampioene Lotte Kopecky aan een olympische medaille helpen.
The post Drie West-Vlaamse rensters naar Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aartrijke krijgt nog dit jaar geldautomaat

In 2022 verdween de laatste geldautomaat uit Aartrijke. Daarmee werd de deelgemeente de enige die niet meer over een bankautomaat beschikte. Daar komt nog dit jaar verandering in. Aan Jonkhove komt een bankautomatenkiosk.
The post Aartrijke krijgt nog dit jaar geldautomaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw code geel voor onweer

De schade van het onweer van dinsdag is nog niet allemaal hersteld of daar is het volgende al. Komende nacht geldt overal, behalve in Oost- en West-Vlaanderen, code geel en dat blijft zo tot vrijdagmiddag.

Lees meer »

Rampage Open Air alias het Tomorrowland van ‘Drum & Bass’ in Lommel, waar ook West-Vlamingen thuis zijn

Het driedaagse Drum & Bass festival in Lommel hoopte op 60.000 bezoekers uit meer dan 70 landen. Dat vertelde medeorganisator Hans Machiels alias Dj Murdock die zelf geprogrammeerd stond op zondagavond in de Dome om het beste van zichzelf te geven.
The post Rampage Open Air alias het Tomorrowland van ‘Drum & Bass’ in Lommel, waar ook West-Vlamingen thuis

Lees meer »