LIVEBLOG VOORBEREIDING. Club Brugge start met medische en fysieke tests – Anderlecht oefent tegen Wolfsburg en Braga

Het EK voetbal is volop aan de gang, maar ook onze eersteklassers staan te popelen om eraan te beginnen. Verschillende ploegen zijn intussen bezig aan hun voorbereiding op de jaargang 2024-2025. Volg al het nieuws via onderstaande liveblog op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

Correcties en aanvullingen juli

De nieuwsombudsdienst verzamelt hier correcties en relevante aanvullingen bij de berichtgeving van VRT NWS. Ze worden vaak gemeld door aandachtige lezers, kijkers of luisteraars. De focus ligt vooral op opmerkingen in verband met radio- en tv-programma’s. Correcties en aanvullingen bij online artikels of posts op sociale media worden in het artikel of de post zelf verwerkt, maar kunnen hier ook

Lees meer »

Laura Lynn & Dean zingen ‘Van Bij Het Begin’ : “Zonder ‘Tien om te Zien’ was er misschien geen sprake van Laura Lynn”

Woensdagnamiddag konden we een stralende Laura Lynn mét bril spreken net voor de opname van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. De zangeres uit Ardooie was heel dankbaar dat ze van VTM de kans kreeg om ook op te treden. Niet met één van haar klassiekers zoals sommige van haar nationale collega’s, maar wél met Dean. Ze

Lees meer »

Belgen vast op luchthavens door wereldwijde computerstoring: “Dat heeft ons uiteindelijk bijna 1.800 euro gekost”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Napels en Boedapest. Door de chaos moesten veel Belgen zelf op zoek naar oplossingen.

Lees meer »

? “De dubbel Giro en Tour is binnen voor uitzonderlijk talent Pogacar”

Een nieuwe dag, een nieuwe demonstratie van Tadej Pogacar in deze Tour. Zonder ongelukken wint de Sloveen, naast de Giro, ook de Ronde van Frankrijk dit jaar. “Ik voel me weer in de gouden jaren van ene Eddy Merckx. En dat voelt goed”, aldus Michel Wuyts in onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’. Luister hierboven naar een nieuwe

Lees meer »

Nick Bril draait in afwachting van proces set op Tomorrowland: “Als je weet wat zijn hulpkok overkwam, is dansen ongepast”

Zijn beats kwamen lekker. Net als zijn exclusieve gerechtje even verderop. Sterrenchef Nick Bril (40) is volop verwikkeld in de zaak rond het ongeval waarbij zijn sous-chef beide benen verloor, maar lonkte met een DJ-set op Tomorrowland nadrukkelijk richting feest. “Sorry, ik ga vandaag niets vertellen,” klonk het tijdens zijn soundcheck. Zijn strandje oogde lang verlaten en wie danste deed

Lees meer »

Verthé Interieurs en Wijnen Vanassche lanceren actie: “Lekkere wijn voor goed doel”

Verthé Interieurs, een interieurwinkel vlakbij de Markt van Harelbeke, organiseert een wijnactie ten voordele van Het Ventiel. Die vzw zet zich in voor mensen met jongdementie. Met de actie wil Verthé Interieurs ervoor zorgen dat zij beter ondersteund worden.
The post Verthé Interieurs en Wijnen Vanassche lanceren actie: “Lekkere wijn voor goed doel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pluszoon Alexander krijgt fenomenale Elvistaart van patissier Jo Geers: “Uit de hand gelopen grap”

Zondag 14 juli vierden Sarah Neutkens en Alexander Deprez hun huwelijk in de Pizza Gallery in de Sint-Jansstraat in Borgerhout. Helemaal vanuit Alexanders geboortestad Kortrijk leverde zijn plusvader Jo Geers van Patisserie Geers aan Sint-Jansplein de fenomenale bruidstaart met zes lagen, dezelfde als Elvis en Priscilla Presley in 1967.
The post Pluszoon Alexander krijgt fenomenale Elvistaart van patissier Jo

Lees meer »