LIVEBLOG NEDERLAND-FRANKRIJK. De bal rolt weer! Krijgen we nog een winnaar in Leipzig?

Nederland kijkt op dit moment Frankrijk in de ogen op het EK voetbal. De Franse superster Kylian Mbappé startte op de bank na z’n neusbreuk. Wie scoort als eerste? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Familie Wallays opent voor vierde keer Farmbar Bruwerhof: “Ook speurtocht en escapestal”

Langs de Kasteelstraat in Moorslede, op de grens van Dadizele met Ledegem, openden Geertrui Verhaeghe en Jan Wallays samen met hun vier kinderen, Eline, Sander, Eva en Lore, voor de vierde keer Farmbar Bruwershof. “De ligging is perfect om een Farmbar in te richten.”
The post Familie Wallays opent voor vierde keer Farmbar Bruwerhof: “Ook speurtocht en escapestal” appeared

Lees meer »

FBI over aanslag op Trump: “Schutter vloog op voorhand met drone rond op rallylocatie en zocht ook informatie op over aanslag op JFK”

Thomas Matthew Crooks (20) die een aanslag heeft gepleegd op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, vloog op voorhand met een drone rond op het terrein waar de rally van Trump doorging. Dat heeft FBI-directeur Christopher Wray gezegd in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Crooks zou voor de schietpartij ook online research gedaan hebben naar de moordaanslag op voormalig president John

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt en 18-koppige band Free The Folk! maakt indruk op Luisterplein

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt en Free The Folk! staat met 18 muzikanten op een podium en doet dat prima. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein.

Lees meer »

“Een comeback zoals Trump”: Voor Oudenburg met Anthony Dumarey als kandidaat-burgemeester

Anthony Dumarey, die vorig jaar opstapte als burgemeester van Oudenburg, keert terug op het politieke toneel en wil opnieuw een gooi doen naar de burgemeesterssjerp. Hij wordt lijsttrekker van Voor Oudenburg, dat de naam Open Vld vervangt. Huidig burgemeester Romina Vanhooren krijgt de tweede plek en gemeenteraadsvoorzitter Stefaan Reynaert gaat duwen.
The post “Een comeback zoals Trump”: Voor Oudenburg

Lees meer »

Zon en muziek zorgen voor recordopkomst op festival De Waterbek in Ardooie

Met 3.500 tickets in voorverkoop en nog wat zomerse last minute bezoekers is het Ardooise festival De Waterbek geen kleintje meer. Vroege festivalgangers zochten reeds een uur voor aanvang hun weg in Ardooie. Voor een aantal onder hen de ideale gelegenheid om kennis te maken met zomerbar Bardos. Daar zorgden Luigi en Co twee uur lang voor een evenement waarbij

Lees meer »

Werchter op bergschoenen

Geen stro voor de hippodroom-paarden, wel voor de Hype’O Dream-bezoekers. De organisatie zag de Weymeerschen in een modderpoel veranderen en ging zaterdagnacht aan de slag met schors en stro om de site begaanbaar te maken. Goede oplossing.
The post Werchter op bergschoenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We gaan voor het hoogste”: Verschaeren spreekt klare taal nadat Anderlecht scheve situatie omkeert in galamatch tegen Wolfsburg

Een mindere eerste helft en een véél betere tweede. Anderlecht heeft z’n galamatch met 2-1 gewonnen van het Duitse Wolfsburg. De inbreng van het Deense duo Dreyer-Dolberg was nodig. Paars-wit maakt zich wel zorgen om Francis Amuzu, die voor de rust uitviel met een (zware?) blessure. Yari Verschaeren was na de wedstrijd duidelijk over de doelstellingen van Anderlecht komend seizoen.

Lees meer »