LIVEBLOG NEDERLAND-FRANKRIJK (21u). Gemaskerde Mbappé gewoon aan de aftrap? Koeman: “Ben er niet mee bezig”

Nederland kijkt vanavond Frankrijk in de ogen op het EK voetbal. Dé hamvraag is: speelt Kylian Mbappé of niet? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Trump-fans laten iconische foto na moordaanslag tatoeëren: “Hij is dé man”

Heel wat Trump-fans hebben het moment laten tatoeëren waarop Donald Trump zijn vuist in de lucht steekt, vlak nadat hij een moordaanslag overleefde op zaterdag 13 juli. “De aanvragen voor dat specifieke beeld kwamen al binnen enkele momenten nadat die foto was gelanceerd”, aldus een tattoo-artiest. Adrian West Jr is één van hen: “Trump is de f*cking man”, klinkt het

Lees meer »

Agressor slaat brandweerman in elkaar op kerstmarkt: 22ste veroordeling maar toch straf met uitstel

Een 37-jarige man uit Nieuwpoort is al voor de 22ste keer veroordeeld door een strafrechter, waarbij al verschillende malen voor zinloos geweld. Deze keer kreeg de man zes maanden cel en 400 euro boete, beiden met uitstel, omdat hij zomaar een vrijwillige brandweerman in elkaar sloeg op de kerstmarkt, waar de vriendenkring een standje had.
The post Agressor slaat

Lees meer »

De must-reads van het weekend

01:34 Hoe lang houdt Joe Biden nog vol? Na een week waarin de kritiek op de soms verwarde Amerikaanse president maar niet ging liggen, stellen we de vraag in zijn thuisbasis Wilmington (Delaware).

Lees meer »

LIVE RED FLAMES. Serneels hoopt behoud in A-divisie te verzekeren tegen wereldkampioen Spanje: “Moeten er zelf in geloven”

Morgenavond (19u) spelen de Red Flames tegen wereldkampioen Spanje hun laatste groepswedstrijd in de kwalificaties voor het EK van 2025 in Zwitserland. De Belgische voetbalvrouwen kunnen zich niet meer rechtstreeks plaatsen en zijn al zeker van een plek in de play-offs. Ze moeten wel nog het behoud afdwingen in de A-divisie van de Nations League.

Lees meer »

Nieuw onderzoek naar gezonde zeelucht: “Meten wat het effect is van de kust op onze fysieke gezondheid”

Het is een eeuwenoude legende dat zeelucht gezond is en mensen geneest. Een onderzoeksgroep van de Universiteit Gent wil deze legende nu effectief gaan bewijzen of juist tegenspreken. “We willen het gevoel dat we ervaren bij een bezoek aan de kust omzetten in meetbare resultaten en kijken wat het effect is van de kust op onze fysieke gezondheid”, vertelt PhD

Lees meer »