LIVEBLOG EK 2024. Raakt Lewandowski deze keer wel op tijd fit? – Nú al meer goals van buiten de zestien dan op WK 2022

Het EK voetbal is in volle gang. De UEFA heeft voor een eerste keer boetes uitgedeeld. Servië en Albanië werden gesanctioneerd voor onder andere provocerende boodschappen en het afsteken van vuurwerk. Volg ál het nieuws rond het Europees Kampioenschap in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Automobilisten verrast in Wervik: eenrichtingsverkeer in eerste deel drukke Speldenstraat door werken Fiberklaar

In het eerste deel van de drukke Speldenstraat vanaf de spoorweg en de Lege Kruisse geldt er sedert vrijdagmorgen éénrichtingsverkeer door werken in opdracht van Fiberklaar. Nogal wat automobilisten waren verrast want de werken werden vooraf niet aangekondigd. De stad communiceerde overigens maar vrijdagmiddag over de verkeershinder.
The post Automobilisten verrast in Wervik: eenrichtingsverkeer in eerste deel drukke Speldenstraat

Lees meer »

Eerste kermiswandeling Nooit Moe in Boezinge

Aan de vooravond van Boezinge kermis neemt wandelclub Nooit Moe Boezinge vzw voor het eerst ook een plaatsje in op het drukke programma.
The post Eerste kermiswandeling Nooit Moe in Boezinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Poesje stoei! Urbanus heeft meteen heel Sint-Baafs mee

Nacht nummer drie van de Gentse Feesten, na een dag vol verwennerij! Het jonge volkje kan gaan slapen met de Ketnetband en de Vlaspoppenworp nog vrolijk in gedachten, het wat oudere volkje maakt zich intussen op voor enkele extra uurtjes vertier. Isolde Lasoen speelde al een thuismatch van jewelste, maar met Urbanus gaat Gent met nog een heel ander monument

Lees meer »

Annelies Gevaert is sluitstuk van lijst Oostrozebeke.nu, dat als eerste partij haar volledige lijst prijsgeeft

De Oostrozebekenaren hebben straks bij de gemeenteraadsverkiezingen de keuze om te stemmen op kandidaten van drie deelnemende partijen. Alleen pakte nog geen enkele deelnemende partij uit met haar volledige lijst. Oostrozebeke.nu of de lijst van burgemeester Luc Derudder gaf zopas te kennen dat de lijst rond is en dat de laatste kandidaat om de lijst te vervolledigen bekend is. Die

Lees meer »

Baanwielrenster Julie Nicolaes uit Maasmechelen 6 dagen voor de Olympische Spelen: “Ik wil er keihard met mijn fiets rijden”

Zes dagen voor de start van de Olympische Spelen stelden de Belgische teams voor het baanwielrennen, BMX, de Olympische wegkoers en het mountainbiken hun deuren open voor de pers. De laatste voorbereidingen worden onder meer getroffen in de Velodroom in Heusden-Zolder. Met Jens Schuermans, Julie Nicolaes en Robbe Ghys gaan ook 3 Limburgers mee met Team Belgian Cycling.

Lees meer »