Liefkenshoektunnel versperd richting Nederland door botsing tussen vrachtwagens: zware avondspits verwacht

De Liefkenshoektunnel is versperd door een ongeval. 2 vrachtwagens botsten in de richting van Nederland op elkaar en die moeten nu getakeld worden. Het Vlaams Verkeerscentrum geeft mee dat er een grote file staat en het verkeer een omleiding moet volgen. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin wil “maatregelen” tegen NAVO treffen nadat alliantie steun aan Oekraïne versterkt

De staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat land is dan weer op een “onomkeerbaar pad” naar NAVO-lidmaatschap, zo staat in de verklaring die de NAVO-landen op de top in Washington woensdag hebben aangenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Prins Harry heet niet echt Harry

“Ik weet zelf niet waarom iedereen mij Harry noemt. Geen flauw idee, eigenlijk”, grapte de Britse prins tijdens de ‘WellChild Awards’. En het is nog waar ook: officieel heet Harry eigenlijk Henry.

Lees meer »

Zit Biden binnenkort zonder centen? Donoren houden vinger op de knip

De oprichter van Netflix. Een erfgename van de Walmart-supermarktketen. Een kleindochter van Disney. Een ex-directeur van Google. De voormalige topman van de National Football League. Allemaal zijn ze prominente donoren die miljoenen aan de campagne van Joe Biden geven. Maar nu dreigen ze ermee de geldstroom te laten opdrogen, als Biden niet uit de presidentsrace stapt. Of hoe er nóg

Lees meer »

LIVE. Links front wint verrassend tweede ronde Franse verkiezingen volgens exitpolls, Mélenchon vindt dat premier Attal moet opstappen

Volgens de exitpolls wordt het linkse Nouveau Front populaire verrassend de winnaar van de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Het extreemrechtse Rassemblement National (RN) zou pas als derde eindigen. Geen van de partijen lijkt op een absolute meerderheid te kunnen rekenen. De Franse premier Gabriel Attal moet opstappen, dat heeft Jean-Luc Mélenchon, de kopman van het uiterst linkse La

Lees meer »

Niels (31) verovert de vlaswereld met Hyler in Meulebeke: “We produceren elk jaar 50 machines”

De oogstperiode in de vlaswereld zit weer helemaal op kruissnelheid. De pluk- of slijtmachines verschijnen opnieuw in het straatbeeld. De relatief nieuwe constructeur Hyler lanceerde recent de eerste vlasrooier met vier rijen en drukt steeds meer zijn stempel op de sector. “We willen steeds blijven innoveren”, aldus Niels Baert.
The post Niels (31) verovert de vlaswereld met Hyler in

Lees meer »

Nieuwe adjunct-directeur voor het VTI

Nele Vanderhaegen (32) uit de Klyseweg in Lichtervelde is de nieuwe, enthousiaste adjunct-directeur van het Torhoutse VTI. Ze kijkt ernaar uit om team te vormen met directeur Stijn Debruyne (45), die in de Doornstraat in Torhout woont en de school sinds september 2020 leidt.
The post Nieuwe adjunct-directeur voor het VTI appeared first on KW.be.

Lees meer »

Farmtrail bij Landelijke Gilde en Ferm in Oostnieuwkerke

De Landelijke Gilde en Ferm Oostnieuwkerke organiseren op 28 juli Farmtrail. “De Farmtrail komt er naar aanleiding van 100 jaar Landelijke Gilde Oostnieuwkerke en Ferm Oostnieuwkerke”, weet Fermbestuurslid Sophie Nuytten.
The post Farmtrail bij Landelijke Gilde en Ferm in Oostnieuwkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pavlos (59) en Tilly (54) staan na ruim 35 jaar dienst bij Audi misschien samen op straat: “We leerden elkaar kennen in de fabriek en huwden er. Nu moeten we vrezen voor onze job”

Zij werkt 35 jaar bij Audi Vorst, hij zelfs 41 jaar. Ze werden verliefd, kregen een tweeling en trouwden tien jaar geleden – op 12 juli 2014 – ìn de autofabriek: méér Audi-koppel dan Tilly (54) en Pavlos (59) is niemand. Maar vandaag overheerst verslagenheid in plaats van feest. Tegen november van dit jaar schrapt Audi Vorst 1.410 banen en

Lees meer »