KIJK. Post Malone heeft niet door dat hij naast zijn eigen wassen beeld van Madame Tussaud staat

“Holy shit”, roept Post Malone wanneer hij doorheeft dat hij naast zijn eigen wassen beeld staat. De makers van Madame Tussaud hebben dan ook goed hun best gedaan. Het beeld lijkt twee druppels water op Post Malone, enkel zijn baard is wat korter aangezien er inspiratie werd gehaald uit zijn looks uit 2022. Voorlopig moet je wel naar Las Vegas afreizen om een foto te nemen met het levensechte beeld van de Amerikaanse rapper. 

Meer krantenkoppen in België

Liveblog festivals: ‘Vlaanderen Feest’ met Camille en Bart Kaëll, Wallonië trapt vier dagen vol hiphopmuziek af tijdens ‘Les Ardentes’

Ter ere van de Vlaamse feestdag trakteren Vlaamse talenten als Camille, Margriet Hermans en Bart Kaëll op een concert tijdens ‘Vlaanderen Feest’ in Antwerpen. Ook ‘Brussel Danst’ mee om de feestdag te vieren, met onder meer een meezingmoment op de grote markt. In Wallonië gaat vierdaags hiphop- en urbanfestival Les Ardentes van start.

Lees meer »

Opnieuw code geel voor onweer

De schade van het onweer van dinsdag is nog niet allemaal hersteld of daar is het volgende al. Komende nacht geldt overal, behalve in Oost- en West-Vlaanderen, code geel en dat blijft zo tot vrijdagmiddag.

Lees meer »

Vedastuskaarters vieren hun kampioenen

In OC Rookop in Reningelst hielden de Vedastuskaarters tijdens een gezellig samenzijn hun kampioenenviering. Michiel Verdonck veroverde het voorbije seizoen de titel bij de heren. Bij de dames kroonde Christel Dubois zich tot kampioene.
The post Vedastuskaarters vieren hun kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Baby overleden in park in Ukkel tijdens hevig onweer

In het Wolvendaelpark in de Brusselse gemeente Ukkel is dinsdagmiddag een baby overleden. Dat vertelt burgemeester Boris Dilliès aan de Franstalige televisiezender RTL. De precieze omstandigheden zijn onduidelijk, het zwaar onweer van gisteren zou er mee te maken hebben.

Lees meer »

Lions Club geeft sociale organisaties duwtje

Lions Club Torhout, met voorzitter Bert Dehullu uit Koekelare, deelde tijdens een bijeenkomst in Salons De Vrede in Ichtegem enkele cheques uit. Onder het motto ‘We Serve’ werden in het voorbije werkingsjaar verschillende activiteiten georganiseerd en met de opbrengst hiervan werd een aantal sociale organisaties zoals o.a. Inspirant Aartrijke, De Regenboog en De Stip uit
The post Lions Club

Lees meer »

Dirk en Brigitte vieren 50ste verjaardag van brasserie Sunbeach: “Een van de oudste zaken in Nieuwpoort met zeezicht”

Op 13 juli zal het precies vijftig jaar geleden zijn dat Dirks ouders horecazaak Sunbeach op de Zeedijk in Nieuwpoort hebben geopend. Dirk Van Driessche (64) en Brigitte Beheydt (62) zijn nu aan hun veertigste seizoen bezig in de nog steeds goeddraaiende brasserie. Het geheim? Klanten zijn verlekkerd op onze mosselbereiding met look en room en de verse garnaalkroketten. En

Lees meer »

“Lokale verankering is voor ons heel belangrijk”: Brecht en Stijn Romel breiden Bordes uit naar Hooglede en Oostrozebeke

Broers Brecht (38) en Stijn Romel (36) leiden al negen jaar vastgoedkantoor Bordes in goede banen. Na vestigingen in Merelbeke en Waregem breiden de Izegemnaars nu ook uit naar Hooglede en Oostrozebeke, waar ze samensmelten met Briek en Imex.
The post “Lokale verankering is voor ons heel belangrijk”: Brecht en Stijn Romel breiden Bordes uit naar Hooglede en Oostrozebeke

Lees meer »

Kopecky komt sterk voor de dag in koninginnenrit, maar strandt op 1 seconde van de roze trui: “1 seconde, dat is echt heel stom”

In de zevende etappe stond de koninginnenrit van de Giro d’Italia Women op het programma. Lotte Kopecky (28) had een geweldige dag en volgde op de zware beklimmingen goed. In de sprint voor de tweede plaats klopte ze roze trui Longo Borghini en nadert zo tot op één seconde in het algemeen klassement: “Ik heb alles gedaan wat ik kon

Lees meer »

Al 200.000 bezoekers voor gerenoveerd Provinciaal Hof in Brugge

Deze week werd de 200.000ste bezoeker van het in april geopende Provinciaal Hof in Brugge verwelkomd. Mireille Castelein (67 jaar) en Lothaire Leclercq (77 jaar) uit Brugge zijn grote fans van het Provinciaal Hof. Het is al de derde keer dat ze het Provinciaal Hof bezoeken en ze komen zeker nog terug.
The post Al 200.000 bezoekers voor gerenoveerd

Lees meer »