In de ban van de Bermudadriehoek: raakt Tedesco tegen Roemenië wél aan zijn geliefkoosde 6’en, en dus aan Mangala?

Plooit hij of plooit hij niet? Voetbalromantici en -analisten vinden de dubbele buffer Onana-Mangala bij de Rode Duivels van het goeie te veel, maar voor Domenico Tedesco horen ze bij de eerste namen op het blad. Samen met De Bruyne vormen ze zijn Bermudadriehoek, tot spijt van wie het benijdt. Of stuurt de bondscoach tóch bij tegen Roemenië? Achtergrond bij een puzzel, met één steeds moeilijker inpasbaar stukje. 

Meer krantenkoppen in België

Ze leven zo teruggetrokken dat er zelfs geen foto van hen online staat, tot oudste zoon hun imperium doet daveren: de familie Tytgadt en hun vete van 275 miljoen

Jaar en dag deed de Brugse zakenfamilie Tytgadt er alles aan om in uiterste discretie haar zaakjes te regelen. Tot oudste zoon Didier het imperium op zijn grondvesten liet daveren. Hij stapte naar het gerecht omdat hij zich misdeeld voelde bij de erfenis. De inzet: 275?miljoen euro, voornamelijk KBC-aandelen.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “F-16’s komende van Nederland en Denemarken momenteel onderweg naar Oekraïne”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft Oekraïne bijkomende luchtafweersystemen beloofd. De Verenigde Staten, Duitsland, Nederland, Roemenië en Italië zullen de middelen de komende maanden leveren, zo heeft Biden aangekondigd tijdens een ceremonie om de 75ste verjaardag van de NAVO te vieren. Volgens de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken is de transfer van F-16’s alvast gestart. “Deze straaljagers zullen deze zomer

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Op reis met de tent is leuk, maar let een beetje op waar je kampeert!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ken bijna alle klanten bij naam”: ‘t Beenhouwerietje sluit na 31 jaar definitief de deuren in Roeselare

Na 31 jaar sloot Frank Goossens (60) voorgoed de deuren van zijn ambachtelijke slagerij ‘t Beenhouwerietje langs de Spanjestraat in Roeselare. Ondanks de moeilijkere laatste jaren, waarin Frank onder andere zijn vrouw Ria verloor, blikt hij terug op ruim dertig mooie jaren. “Ik ken 98 procent van de klanten bij naam.”
The post “Ik ken bijna alle klanten bij

Lees meer »

Argentinië wint opnieuw finale Copa América

Argentinië heeft zich maandag net na middernacht (plaatselijke tijd) tot de eindwinnaar gekroond van de 48e editie van de Copa América in de Verenigde Staten. Lautaro Martínez scoorde voor La Albiceleste pas diep in de verlengingen de enige goal in de finale.

Lees meer »

Burgemeester Jan Morbee over ‘Grand Show: Folie Royale”: “Deze show past bij het DNA van Knokke-Heist!”

Tot en met zondag 4 augustus kan je nog terecht op ‘Grand Show: Folie Royale’ in Grand Casino Knokke. Na de première spraken zaakvoerder Ben Van den Keybus én ook burgemeester Jan Morbee de volle zaal toe. “Ons DNA is niet enkel kwaliteit, maar we willen jullie ook een goed gevoel geven”, zegt burgemeester Jan Morbee.
The post Burgemeester

Lees meer »

Zestigtal mensen vermist na zware aardverschuiving in Nepal

In Nepal worden een zestigtal mensen vermist nadat twee bussen vrijdag door een aardverschuiving werden meegesleurd in de rivier Trishuli. Dat hebben de plaatselijke autoriteiten gezegd. Drie inzittenden konden tijdig de voertuigen verlaten alvorens die in het water terechtkwamen. Zij werden opgenomen in het ziekenhuis.

Lees meer »