IN BEELD. Van crowdsurfers tot tijgerpakjes: dit was de eerste dag van Graspop Metal Meeting

Dag twee van Graspop staat in de startblokken, een goed moment om even terug te blikken op de eerste festivaldag. Van crowdsurfers tot tijgerpakjes: dit was het begin van GMM. 

Meer krantenkoppen in België

Kinderdromen, drones en opera: Real Madrid is met Kylian Mbappé helemaal klaar voor de toekomst

Tienduizenden telefoons gingen de lucht in bij de blije intrede van Kylian Mbappé, kinderen kirden van plezier, de zoon van Thibaut Courtois legde zelfs een souvenir voor het leven vast. Impressies van een historische dag in Madrid, waar de wedergeboorte van zijn Galactico-tijdperk eindelijk zijn gezicht kreeg. Hoe het ouderwetse Real Madrid met 10 jonge sterren van een miljard helemaal

Lees meer »

Bij één op de tien ongevallen is er alcohol in het spel, en vaak is het véél: “Voor de meeste mensen is dit percentage dodelijk”

Bij één op de tien ongevallen in België was minstens één van de betrokken bestuurders onder invloed van alcohol. En meestal gaat het om véél drank. “Zulke promillages zijn voor de meeste mensen dodelijk.” In de provincie Antwerpen gebeuren de minste ongevallen met dronken bestuurders. De chauffeur met het meeste alcohol in het bloed werd wel in onze provincie betrapt.

Lees meer »

De Wever stuurt trouwste luitenant het veld in om communautaire splinterbom te ontmijnen: zo zou de zevende staatshervorming er kunnen uitzien

Bart De Wever (N-VA) heeft zijn trouwe luitenant Sander Loones het veld ingestuurd om de communautaire splinterbom te ontmijnen. Het is de eerste stap die N-VA in deze formatie zet om haar grote staatshervormingsdroom te verwezenlijken. Om de achterban nog recht in de ogen te kunnen kijken, moet Loones resultaten boeken. Maar hoe zou die staatshervorming er dan kunnen uitzien?

Lees meer »

Average Rob en Omdat Het Kan, de mannen achter ‘On met la patate’: “Misschien wordt onze volgende plaat een lekkere slow. Alles kan, dat is het ding”

En of ze er een patat op hebben gegeven! Average Rob en Omdat Het Kan staan al weken in de Ultratop met hun supporterslied ‘On met la patate’, ze zijn genomineerd voor Radio 2 Zomerhit, spelen op de mainstage van Tomorrowland (en van 41 andere festivals) en nu mogen ze ook nog iets doen voor Zijne Majesteit de Koning. “Wij

Lees meer »

Wijtschate breidt wandelnetwerk uit met twee nieuwe trage wegen

In Wijtschate werden vrijdag twee nieuwe trage wegen ingewandeld. “Deze twee nieuwe trage wegen brengen wandelaars vanaf nu van Wijtschate tot aan de Huikerbossen om zo verder te wandelen naar De Palingbeek”, zegt schepen Bart Vanacker. Beide trage wegen maken deel uit van het wandelnetwerk Heuvelland.
The post Wijtschate breidt wandelnetwerk uit met twee nieuwe trage wegen appeared first

Lees meer »