Homejacking bij Italiaanse voetballegende tijdens Spanje-Italië: Roberto Baggio krijgt klappen met pistool

De Italiaanse voetballegende Roberto Baggio (57) is gisterenavond het slachtoffer geworden van een brutale en gewelddadige overval. Baggio en zijn gezin werden in hun huis in Noord-Italië bestolen, aangevallen en opgesloten. 

Meer krantenkoppen in België

Brandweer Zuid-IJzer helpt Franse collega’s met zware brand net over de grens: tractor en tarweveld gaan in vlammen op

Brandweerpost Zuid-IJzer hielp maandagmiddag met het blussen van een zware brand in een weide op Frans grondgebied. De brand bevond zich een tweehonderdtal meter over de grens, achter het pand gekend als café ‘De Miserie’ van de populaire tv-reeks ‘Chantal’.
The post Brandweer Zuid-IJzer helpt Franse collega’s met zware brand net over de grens: tractor en tarweveld gaan in

Lees meer »

KIJK. Eén, twee en drie: Pogacar heeft zelfs tijd om met de camera te spelen tijdens de tijdrit, Vingegaard klopt Evenepoel nipt

Buitenaards, bovenmenselijk, exceptioneel, weergaloos,… Woorden schieten tekort om de prestatie van Tadej Pogacar te beschrijven. De Sloveen wou ook de laatste kruimels van deze Tour de France voor zich en won de slotetappe op fenomenale wijze. In de laatste rechte lijn deed de winnaar al een teken naar de camera om zijn derde Tourwinst te vieren. De volgorde van het

Lees meer »

Jongeman (18) opgepakt die schoten lost met alarmpistool in Duffel

In Duffel is een jongeman (18) opgepakt die schoten heeft gelost met een alarmpistool. Dat bevestigen politie en parket. Intussen is de man opnieuw vrijgelaten. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Op sociale media reageerden heel wat ongeruste buurtbewoners die de schoten hadden gehoord en een helikopter hadden zien overvliegen. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »

Elon Musk steekt de draak met wereldleiders en miljardairs met absurde AI-modeshow

Joe Biden in een rolstoel, Donald Trump in gevangenisplunje, Kamala Harris als ‘bikinibabe’, … Ze passeren allemaal de revue in een absurde video die Elon Musk maandag op X plaatste. Het gaat om een door AI-gegenereerde modeshow waarin wereldleiders en miljardairs op een catwalk wandelen in extravagante outfits. De beelden werden al tientallen miljoenen keer bekeken.

Lees meer »

Zeven honden aangetroffen in hete bestelwagen en caravan in Oostende

De lokale politie van Oostende heeft donderdag zeven honden aangetroffen in een hete bestelwagen en caravan. Vier chihuahua’s, twee Franse buldogs en een Mechelse herder hadden duidelijk onvoldoende eten en drinken. Tegen de Luikse eigenaars van de dieren werd een proces-verbaal opgesteld.
The post Zeven honden aangetroffen in hete bestelwagen en caravan in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zus van Carine uit ‘Nonkels’ op lijst gemeenteraadsverkiezingen in Wevelgem

Groen Wevelgem maakte in januari bekend aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober deel te nemen met een verruimde formule: ‘Meer dan Groen Wevelgem’, met dit keer ook onafhankelijke kandidaten. Groen telt momenteel vier zetels in de gemeenteraad. Eerder werd al bekendgemaakt dat fractieleider Carlo De Winter lijsttrekker wordt. Ondertussen werden meer namen en plaatsen voorgesteld. Annelies Van Hecke, zus van Isabelle,

Lees meer »

Realpolitik in Servië

15:18 Olaf Scholz gaat vrijdag proberen vriendjes te maken in Servië. Doel: het lokaal lithiumnirvana. Maar voor dat project is tenniskampioen Novak Djokovic even doorslaggevend.

Lees meer »

“Altijd weer opstaan, rug rechten en ‘voesj’ doen”: het Tourdebuut van Evenepoel door de ogen van papa Patrick (en mama Agna)

Het zal je kind maar wezen. Derde in zijn allereerste Tour. Met ritwinst en de witte trui van beste jongere erbovenop. “Trots en blij”, maakte Remco Evenepoel papa Patrick en mama Agna, die in alle discretie en anonimiteit van de avonturen van hun zoon hebben genoten. “Een vuistje in onze WhatsApp-groep volstond om te weten: hij blinkt in zijn vel.”

Lees meer »

Cercle Brugge treft Noorse Molde of Deense Silkeborg bij kwalificatie voor derde voorronde van Europa League

Cercle Brugge ontmoet in een mogelijke derde voorronde van de Europa League de winnaar van het duel tussen het Noorse Molde en het Deense Silkeborg. Dat is het resultaat van de loting van maandag in het Zwitserse Nyon. Cercle moet zich wel nog plaatsen voor die derde voorronde. Het treft de komende weken het Schotse Kilmarnock in de tweede voorronde

Lees meer »

Prinses Claire (50) niet aanwezig op defilé nationale feestdag

Zondag vieren we feest, want dan is het de nationale feestdag. Naar goede gewoonte vindt op het Paleizenplein in Brussel, aan de voorkant van het koninklijk paleis, het militair en burgerlijk defilé plaats. Dat wordt steevast bijgewoond door de koninklijke familie. Al is er dit jaar een opvallende afwezige: prinses Claire (50), de wederhelft van prins Laurent (60), zou verstek

Lees meer »

“Parijs is precies Fort Knox”: hoe Olympische Spelen zwaarst bewaakte evenement ooit zal zijn

Nooit eerder zullen de Olympische Spelen – of eender ander evenement tout court – zo zwaar beveiligd worden als de editie die vrijdag start. Met minstens 35.000 agenten, 18.000 soldaten én het grootste legerkamp sinds WOII wordt Parijs noodgedwongen het Fort Knox van Frankrijk. Aan de ganse veiligheidsoperatie hangt een prijskaartje van nagenoeg 250 (!) miljoen euro. Al hebben de

Lees meer »