Het beste en slechtste van de eerste dag Graspop: het visuele spektakel van Tool, om duimen en vingers bij af te likken

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Brugge renoveert veertien stadsgebouwen op duurzame wijze

De Stad Brugge wil de energetische renovaties versnellen. Daarom wordt een samenwerking aangegaan met D-Watt, die optreedt als Energy Service Company (ESCO) voor de energetische renovatie van veertien stadsgebouwen. Er wordt in het project 6,6 miljoen euro geïnvesteerd.
The post Brugge renoveert veertien stadsgebouwen op duurzame wijze appeared first on KW.be.

Lees meer »

KW Zomertip: De favorieten van Marie Godderis

Marie Godderis werkt voor de communicatiedienst van de gemeente Koksijde, en is net als haar man Dries Decorte zelfstandig fotografe. Samen met hun drie jonge kinderen wonen ze in Alveringem. In haar vrije tijd gaat ze steevast op zoek naar de leukste adresjes en de lekkerste ijsjes in de streek.
The post KW Zomertip: De favorieten van Marie Godderis

Lees meer »

Folle et Fou kaapt een Europese titel moderne dans weg

In het Scheldetheater in Terneuzen vond het Europees kampioenschap dansen plaats. Als Belgisch kampioen moderne dans was de formatie MOMUS van de dansschool Folle et Fou van Meulebeke rechtstreeks geplaatst om hieraan deel te nemen.
The post Folle et Fou kaapt een Europese titel moderne dans weg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rechtszaak tegen Alec Baldwin dinsdag officieel van start: rechter vindt zijn rol als producent irrelevant

Een rechter in New Mexico heeft in de zaak tegen Alec Baldwin (66) over de dodelijke schietpartij op de set van de film ‘Rust’ besloten dat zijn betrokkenheid als coproducent van het project niet relevant is. De rechter heeft het bewijs dat de aanklager heeft aangedragen om de schuld van Baldwin als coproducent aan te tonen niet toegestaan, melden Amerikaanse

Lees meer »

Zweedse spits Gustaf Nilsson ruilt Union voor Club Brugge

Gustaf Nilsson verlaat Union Sint-Gillis en verkast naar Club Brugge. Dat hebben beide teams vrijdag gemeld. De 27-jarige Zweedse aanvaller ondertekent bij de landskampioen een contract tot 2028.
The post Zweedse spits Gustaf Nilsson ruilt Union voor Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gewezen bankdirecteur die slachtoffers bijna 2,9 miljoen euro ontfutselde, krijgt celstraf voor oplichting en voyeurisme

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Peter B. (50) donderdag veroordeeld tot drie jaar cel, 8.000 euro boete met uitstel en tien jaar beroepsverbod. Hij deed zich als bonafide beleggingsadviseur voor en lichtte zo zeven slachtoffers op voor een totaalbedrag van bijna 2,9 miljoen euro. Hij kreeg daarnaast nog eens achttien maanden cel voor voyeurisme.

Lees meer »