Grote drukte bij Ikea door kortingsactie, maar klanten laten zich niet afschrikken: “Ik heb 280 euro uitgespaard”

Ikea viert haar veertigste verjaardag in België met vijftien procent korting op alle artikelen. De actie leidt vrijdag tot heel wat file bij de meubelwinkels in Vlaanderen, zowel aan de kassa als op de weg. We namen een kijkje in Wilrijk en Hasselt.

 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) in opspraak nadat hij seksfilmpje toont op partij-event: “Durf mezelf niet meer in de spiegel te kijken”

Uit getuigenissen van jongeren die een verkiezingsevenement van Open VLD hebben bijgewoond, blijkt dat de burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open VLD) hen ongevraagd een zelfgemaakt seksueel filmpje heeft getoond. De politicus geeft toe dat hij een fout heeft gemaakt en zou ook zijn excuses hebben aangeboden.

Lees meer »

Zomerbar Den Agaar in Koekelare opent: “Een droom die uitkomt”

Kirby Ceulemans (38) en haar zoon Jason (16) baten voortaan de zomerbar Den Agaar uit in de Asstraat 37 in De Mokker. Gevestigd in de nieuwe hangaar van haar vriend Stijn Depoorter, biedt deze sfeervolle bar zowel binnen- als buitenzitplaatsen.
The post Zomerbar Den Agaar in Koekelare opent: “Een droom die uitkomt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw brand bij camperbedrijf Vanderer in Ruiselede

Nog geen maand nadat een nachtelijke brand zware schade toebracht aan camperbedrijf Vanderer in de Industriestraat in Ruiselede werd de brandweer woensdag opnieuw opgeroepen voor een brand in het bedrijf.
The post Opnieuw brand bij camperbedrijf Vanderer in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Miljoenenboete dreigt, maar tóch weigert Tomorrowland herbruikbare bekers te gebruiken: waarom?

Tomorrowland riskeert een boete tot 2 miljoen euro omdat het festival ook tijdens deze editie met wegwerpbekers zal werken op het terrein. Nochtans zijn herbruikbare bekers sinds dit jaar ook voor grote festivals verplicht. Waarom houdt Tomorrowland dan toch vast aan de wegwerpvariant? Is het verschil in kostprijs tussen de twee dan zo groot? En doet Tomorrowland dan niks om

Lees meer »

Kunstroute stuurt je met lach door het centrum

Met de kunstroute The Smiling Response waait er deze zomer een artistieke bries door de binnenstad. “De humoristische installaties en mooie sfeerbeelden van Circus Ronaldo toveren een lach op het gezicht van de vele passanten en zijn een voorbode voor straks de Groote Stooringe.”
The post Kunstroute stuurt je met lach door het centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Radio maken met alle Roeselarenaars

Dit weekend gaat Radio Vandewalle in de ether vanuit de gelijknamige interbellum villa in de Meensesteenweg. Tot 28 juli zendt deze tijdelijke stadsradio 24 op 24 uit op de FM-frequentie 96.7. “Het worden twee weken inclusieve radio waarbij iedereen ertoe doet en van waarde is, ongeacht de verschillen”, aldus Wouter Bossuyt.
The post Radio maken met alle Roeselarenaars appeared

Lees meer »

Vrouwelijke diakens niet op tafel van bisschoppensynode

Het vrouwelijk diaconaat ligt niet op de tafel van de tweede sessie van de bisschoppensynode, die van 2 tot 27 oktober in Rome wordt gehouden, omdat het in een uitzichtloos welles-nietes zou uitmonden. Dat blijkt uit een werkdocument dat het Vaticaan dinsdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »