Groen-parlementslid erg kritisch voor de partijleiding: ‘Ik zie het als mijn plicht om als eerste mijn mond open te doen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Driedaags feest aan café Hazekapel

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli is er een driedaags feest aan café Hazekapel in de Doelstraat 97 in Ingelmunster.
The post Driedaags feest aan café Hazekapel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken aan Natiënlaan in Knokke-Heist na 4 jaar klaar

In Knokke-Heist is de vernieuwde Natiënlaan feestelijk geopend. De werken aan de belangrijkste toegangsweg naar het centrum van Knokke hebben 4 jaar geduurd. De parkeerplaatsen zijn verlegd, waardoor nu meer ruimte is voor groene bermen en bredere fietspaden en trottoirs.

Lees meer »

Deel van luchthaven Charleroi ontruimd na vondst verdacht pakket

Een deel van de luchthaven van Charleroi is ontruimd nadat er een verdacht pakket werd gevonden in de ruimte waar de bagage gesorteerd wordt. Dat meldt RTBF. Reizigers verzamelen op de parking van de luchthaven. De Dienst voor Opruiming en Vernietiging van Ontploffingstuigen, DOVO, is ter plaatse.

Lees meer »

JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie

Na het behalen van de eindronde afgelopen seizoen wil JV Lo-Reninge dit seizoen nog een tikkeltje beter doen in vierde provinciale A. Het bestuur en de spelers spraken op de ploegvoorstelling hun ambities uit. Maxim Loontjens is een van de nieuwkomers.
The post JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B)

KSV De Ruiter promoveerde vorig seizoen eerder onverwacht naar tweede provinciale. Vandaar dus dat coach Gregory Werbrouck en de sportieve cel extra op de transfermarkt actief zijn met nu in totaal negen nieuwkomers. Zij werden vrijdagavond voorgesteld in de kantine.
The post Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B) appeared first on KW.be.

Lees meer »