FBI vindt na 28 jaar nieuwe verdachte van geruchtmakende moord op twee vrouwen in park

De FBI heeft donderdag een nieuwe verdachte aangewezen in een 28 jaar oude dubbele moordzaak. Hij zou in het Shenandoah National Park in de Amerikaanse staat Virginia twee vrouwen vermoord hebben op een afgelegen kampeerplek, meldt The Washington Post. De FBI kwam de dader op het spoor na nieuw DNA-onderzoek. 

Meer krantenkoppen in België

Van waterellende naar waterpret: “Doet deugd om tijdens de zomer hier plezier te beleven”

Op en top festivalgevoel in Roesbrugge tijdens IJzerfun. Plezier op en naast het weer: dat is opnieuw de succesformule. In november vorig jaar stond het terrein nog volledig onder water door de overstromingen in de streek. “Waar we nu gezellig zitten, zat toen een goede meter onder water. Een wintereditie zit er door het overstromingsgebied dan ook niet in”, zegt

Lees meer »

Immigranten zijn “illegale aliens”, Biden “schadelijkste president ooit”: grofgebekte Trump liegt er ook nog eens op los in speech

De mislukte moordaanslag heeft Donald Trump niet gemilderd. Hoewel hij in zijn aanvaardingstoespraak eerst zacht en menselijk op de aanslag terugblikte, begon hij er vervolgens zelf weer op los te schieten. Vooral Joe Biden en de immigranten belandden in het vizier van Trumps botte en grove salvo’s. Simpelweg van alles – zelfs de oorlog in Oekraïne – krijgen zij de

Lees meer »

“Wout zei: ‘Achter mij!’ Ik dacht: ‘Fuck!’”: hoe Benoot en Van Aert het hachje van hoofdschuddende Vingegaard redden

Moesten ze nu blij zijn of moeten ze zich zorgen maken? Bij Visma-Lease a Bike wisten ze het niet goed. Op Superdévoluy verloor Jonas Vingegaard twee seconden op Tadej Pogacar en twaalf op Remco Evenepoel. Sléchts twee en twaalf seconden, met dank aan Tiesj Benoot, Christophe Laporte en Wout van Aert. Zijn tweede plaats is nog veilig, maar aan de

Lees meer »

Julien is het vriendje van Leontientje

Tijdens de Zotte maandagstoet laten de inwoners en bezoekers hun komische en andere fratsen in een levendig stoetentafereel schilderen.
The post Julien is het vriendje van Leontientje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”

Op het voorbije Europees kampioenschap lifesaving voor de jeugd (15-18 jaar) in het Duitse Riesa en Mücheln was Jasper Cloet goed voor verschillende individuele medailles. “Met die prestatie kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”, vertelt Jasper enthousiast.
The post Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK

Lees meer »

Beelden tonen hoe mensen in ziekenhuis reageerden toen gewonde Donald Trump aankwam

In het Butler Memorial Hospital in het Amerikaanse Pennsylvania was het alle hens aan dek op zaterdag 13 juli. De gewonde voormalig president Donald Trump werd binnengevoerd nadat hij een moordpoging overleefde tijdens zijn campagne. Rick Foerster, die dat moment toevallig in het ziekenhuis was, filmde het gebeuren. “Oh, hij kan wandelen! Dank je Jezus”, klonk het opgelucht.

Lees meer »

Oekraïne schaft zomertijd af

Oekraïne zal vanaf volgend jaar niet meer overschakelen naar de zomertijd. Het parlement zette daarvoor dinsdag het licht op groen, meldt persagentschap Interfax op gezag van parlementsleden.

Lees meer »

Groene trui Girmay eerste topper voor Natourcriterium in Roeselare

Op dinsdag 23 juli vindt een nieuwe editie plaats van het Natourcriterium in Roeselare. De eerste Tour-topper die al zeker present tekent is Biniam Girmay, de huidige groene trui in de Ronde van Frankrijk.
The post Groene trui Girmay eerste topper voor Natourcriterium in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Dit is het moment dat Houthi-rebellen een olietanker opblazen

Houthi-rebellen hebben dinsdag opnieuw schepen in de Rode Zee bestookt met raketaanvallen. Ditmaal was een olietanker die onder Libanese vlag vaart het doel. Op beelden is te zien hoe er meteen na de ontploffing er een grote rookwolk ontstaat en een vlammenzee zich verspreidt. Volgens de Houthi’s gaat het om een vergeldingsactie na de Israëlische luchtaanval op Khan Younis van

Lees meer »