EXCLUSIEF. Ex-medewerkers doen boekje open over praktijken achter schermen Fiberklaar: “Ik snap dat mensen begonnen te schelden”

Vertegenwoordigers die liegen over contracten, over prijzen en zelfs over wie ze zijn: ex-medewerkers Kurt*, Lucas*, Eva* en Ilse* doen een boekje open over de praktijken van Fiberklaar, nadat steeds meer gemeenten de werken van het bedrijf stopzetten. De HLN-onderzoekscel dook in de interne werking van Fiberklaar: “Sommige van mijn collega’s gaven zich uit voor techniekers van de concurrentie om zo binnen te geraken bij klanten”, getuigt een ex-medewerker aan onze reporter. 

Meer krantenkoppen in België

Sven Ornelis voelt zich als inwijkeling niet scheef bekeken in Barcelona: “Er is enkel protest tegen uitspattingen van toeristen”

Sven Ornelis heeft al tien jaar een appartement in Barcelona. Maar de sfeer lijkt daar steeds meer te veranderen. De inwoners beginnen zich namelijk te keren tegen de massa’s toeristen. Afgelopen zaterdag trokken zelfs 2.800 inwoners de straat op om te protesteren. “De inwoners hebben niets tegen toerisme an sich, wel tegen de uitspattingen ervan”, verduidelijkt Sven in ‘Het Nieuwsblad’.

Lees meer »

Dermatoloog Steven Devos uit Nieuwpoort lanceert nieuwe politieke partij:‘Samen voor Democratie’ biedt nieuw platform voor vrijheidsliefhebbers

Op 2 juli 2024 markeerde Dr. Steven Devos, een gerespecteerde dermatoloog uit Nieuwpoort, een belangrijke mijlpaal in de Vlaamse politiek met de lancering van zijn nieuwe politieke partij, ‘Samen voor Democratie’ (SVD).
The post Dermatoloog Steven Devos uit Nieuwpoort lanceert nieuwe politieke partij:‘Samen voor Democratie’ biedt nieuw platform voor vrijheidsliefhebbers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wout van Aert onder scanner nadat hij bocht verkeerd inschat en valt

Opnieuw blikschade bij Wout van Aert (29). Onze landgenoot trok de kop in het peloton, maar schatte een scherpe bocht verkeerd in en schoof onderuit. Een lelijke valpartij, maar de man van Visma – Lease a Bike kon snel weer door. Hij hield er een bebloede arm en knie aan over, maar Van Aert gaat straks nog onder de scanner

Lees meer »

Supercel trekt binnenkort regio Doornik binnen met zware neerslag, hagel en zware rukwinden – Brusselse Belliardstraat ondergelopen

Een zware regen- en onweerszone trekt momenteel van zuidwest naar noordoost over ons land. Het onweer gaat gepaard met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Het KMI schaalt sommige provincies op naar code oranje, omdat er voldoende kans is dat op meerdere plaatsen de rukwinden meer dan 90 km/u kunnen bereiken. Het noodnummer 1722

Lees meer »