Een handtas van Armani, made in een Chinese sweatshop in Milaan

Dure lederwaren van Armani en Dior worden voor een fractie van de verkoopprijs gemaakt in onhygiënische Chinese sweatshops in Milaan. Het Italiaanse gerecht plaatste al afdelingen van drie bekende modebedrijven onder toezicht.

 

Meer krantenkoppen in België

“Wie er de voorbije vier dagen was, kan het niet langer ontkennen: Rock Werchter staat voor een tweesprong”

Rock Werchter heeft een probleem. De moeder aller festivals is niet langer een MILF, maar stilaan een prille grootmoeder. Net als haar bezoekers. Jarenlang plooide het festival zich gewillig naar de grillen van een steeds veeleisender publiek en plukte het daar graag de euro’s van. Maar wie er de voorbije vier dagen was, kan het niet langer ontkennen. Rock Werchter

Lees meer »

Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B)

KSV De Ruiter promoveerde vorig seizoen eerder onverwacht naar tweede provinciale. Vandaar dus dat coach Gregory Werbrouck en de sportieve cel extra op de transfermarkt actief zijn met nu in totaal negen nieuwkomers. Zij werden vrijdagavond voorgesteld in de kantine.
The post Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B) appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De cirkel is nu rond”: Henri Demuysere (58) kroont zich voor het eerst sinds 1987 tot wereldkampioen strandzeilwagenrijden

Henri Demuysere pakte in het Franse Asnelles voor het eerst in 37 jaar de wereldtitel in het strandzeilwagenrijden, in de klasse 2. De Pannenaar won ook de Europese titel.
The post “De cirkel is nu rond”: Henri Demuysere (58) kroont zich voor het eerst sinds 1987 tot wereldkampioen strandzeilwagenrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Baekelandt Universalis: Elien uit Lendelede valt af

Elien moest als elfde deelnemer het spel Baekelandt Universalis verlaten. Na haar volgde ook de exit van Karl. Nu blijven er nog tien kandidaten over die er ongetwijfeld een erg spannende eindstrijd van zullen maken.
The post Baekelandt Universalis: Elien uit Lendelede valt af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Volley, Muziek, Petanque en foodtrucks op Damme Beach: “Het leukste gratis festival”

Op 19, 20 en 21 juli organiseert een groepje Sijselenaars opnieuw Damme Beach op de site van de voormalige kazerne. “Het leukste gratis festival van Damme en omstreken”, zegt woordvoerder Gunther Cochuyt. “Dit jaar brengen we onder meer dj’s Flo Windey ft Skyve.”
The post Volley, Muziek, Petanque en foodtrucks op Damme Beach: “Het leukste gratis festival” appeared first

Lees meer »

Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest

De kieslijst van Vlaams Belang Zedelgem is bijna volledig, kondigde de partij tijdens haar tuinfeest aan. De 27 vertrouwde en nieuwe kandidaten willen de straat op en luisteren naar wat anders kan. Op 13 oktober verwacht Vlaams Belang een zetelwinst, voor meer inspraak voor de Zedelgemnaar.
The post Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest appeared first

Lees meer »

“De begrafenissfeer waarin de provincies al jaren verkeren, is voor niemand goed”

Als het regent in Wallonië, druppelt het dan straks in Vlaanderen? Nu de nieuwe Waalse regering verregaande plannen heeft voor de afschaffing van de provincies, zijn we benieuwd wat de toekomstige Vlaamse regering daar binnenkort over zal beslissen. Een zaak is zeker: de begrafenissfeer waarin de provinciebesturen nu al jaren verkeren, is voor niemand goed. Maar de provincies met één

Lees meer »