“Dat is toch spuuglelijk?”: cipier Kjerstin gunt haar man vier dagen per jaar toch een metal-shirt op Graspop

Tussen de poel van modder en zwart lijkt zij op weg naar een stadse zomerbar. Kjrestin (45) uit Noorwegen komt ieder jaar met echtgenoot Wedjar (45) naar Graspop. En dat zijn voor haar echtgenoot bijzondere dagen. Enkel dat weekend mogen zijn metal-shirts uit de kast. 

Meer krantenkoppen in België

Massaal protest tegen toerisme op Mallorca

Opnieuw is in Spanje massaal geprotesteerd tegen de negatieve gevolgen van het toerisme. Op het vakantie-eiland Mallorca gingen zondagavond volgens de politie 20.000 mensen de straat op in hoofdstad Palma om onder het motto “Minder Toerisme, Meer Leven” hun afkeer te tonen van de toenemende excessen, en een koerswijziging te eisen.

Lees meer »

“Stop met die haat”: Luke Littler vraagt om ex-vriendin Eloise niet langer te bestoken na veelbesproken breuk

Luke Littler (17) heeft een duidelijke boodschap voor zijn fans. De dartssensatie vraagt uitdrukkelijk om te stoppen met haatberichten te sturen naar zijn ex-vriendin Eloise Milburn (21). “Want ík heb de relatie stopgezet”, schrijft Littler op Instagram. Maar zij krijgt er dus blijkbaar wel stevig van langs. De split van de romance werd gisteren bekend en was meteen druk besproken.

Lees meer »

Koning Filip benoemt Réginald Moreels tot commandeur in de Kroonorde

Koning Filip heeft ‘topdokter’ en voormalig minister van Ontwikkelingssamenwerking Réginald Moreels (74) benoemd tot commandeur in de Kroonorde. “Een verrassing”, zegt de Oostendse oorlogschirurg, die vermoedt dat de koning vooral zijn inspanningen voor de oprichting van een medisch centrum in Oost-Congo wil honoreren.
The post Koning Filip benoemt Réginald Moreels tot commandeur in de Kroonorde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Union zal thuiswedstrijd tegen Slavia Praag in derde voorronde Champions League in Lotto Park spelen, ook Cercle en Gent kennen mogelijke tegenstanders

Union neemt het op tegen Slavia Praag in de derde voorronde van de Champions League. De wedstrijden worden afgewerkt op 6 of 7 augustus (in Tsjechië) en 13 augustus (in Brussel). Cercle Brugge komt uit tegen Molde of Silkeborg in de derde voorronde van de Europa League. De verliezer van dat duel komt uit tegen AA Gent in de derde

Lees meer »

Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum

Burgemeester Bert Maertens en schepenen Kurt Himpe en Tom Verbeke gingen in feestzaal Hoornaert in Kachtem Marcel Corteville (74) en Geertruide Vandommele (76) feliciteren met hun huwelijksjubileum.
The post Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »