Daarom wemelt het van de Chinese sponsors op het EK voetbal: “Hun groeimarkt zit in Europa”

Het zal geroutineerde voetbalfans dit EK niet zijn ontgaan: veel van de digitale advertenties naast het veld zijn Chinees. Waarom kiezen almaar meer Chinese ondernemingen voor zo’n sponsordeal? "Het is duidelijk dat hun groeimarkt in Europa zit", zegt China-kenner Pascal Coppens. 

Meer krantenkoppen in België

Exact zeven jaar geleden verloren ook Vincent en Ingrid hun zoon (15) in meer: “Er is een leven voor en na de dood van Sebastiaan”

Het moest de mooiste tijd van zijn nog jonge leven worden, maar het scoutskamp van eind juli 2017 in Bütgenbach draaide voor Sebastiaan Vandommele (15) en zijn familie uit op een ware nachtmerrie. Een zwempartij in een meer kostte de jonge kerel het leven. Maandag wordt het verhaal in ‘Mij overkomt het niet’ op Eén belicht. “Het is nog altijd

Lees meer »

“Drie grote rondes winnen is realistisch”: Evenepoel toont zich ambitieus na sterke Tour, ook Dirk De Wolf gelooft dat hij “Pogacar kan kloppen”

Wint Remco Evenepoel op een dag de Tour de France? Zelf vindt hij het alleszins een “realistische droom” om ooit de drie grote rondes te winnen, zo blijkt uit beelden van Evenepoels speech op het feestje van Soudal Quick-Step zondagavond. Oud-wielrenner en analist Dirk De Wolf predikt geduld, maar gelooft er ook in. “Waarom zou Remco de Tour niet kunnen

Lees meer »

KIJK. Evenepoel probeert Vingegaard te lossen en de originele verjaardagswens van Van Aert voor zoontje Jerome: de hoogtepunten van rit 20

Gegokt en verloren. Remco Evenepoel probeerde op de Col de la Couillole Jonas Vingegaard er meermaals af te rijden, maar botste vervolgens op een stevige counter. Tadej Pogacar zette zijn nakende Tourwinst uiteindelijk nog maar eens in de verf door zijn vijfde (!) ritzege te pakken. Eerder in de etappe was er ook een mooi moment met Wout van Aert,

Lees meer »

KIJK – Man springt van dak om te ontkomen aan vlammen: vier gewonden bij brand in flatgebouw Oostende

In een appartementsgebouw in Oostende is maandagnamiddag brand uitgebroken. Twee personen raakten zwaargewond, twee anderen werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een man sprong naar het dak van de buren om te ontkomen aan de vlammen.
The post KIJK – Man springt van dak om te ontkomen aan vlammen: vier gewonden bij brand in flatgebouw Oostende appeared

Lees meer »

Nederlandse tieners gaan met elkaar op de vuist in uitgaansbuurt van Knokke

In Knokke is de politie dinsdagnacht diverse keren tussenbeide gekomen bij vechtpartijen onder de Nederlandse tieners die deze week de uitgaansbuurt inpalmen. Dat gebeurde allemaal voor de ogen van de agenten die er elke avond en nacht aanwezig zijn. Enkele tieners moesten voor verzorging afgevoerd worden naar het ziekenhuis. “Het bewijst nogmaals waarom we zo aanwezig zijn op het plein”,

Lees meer »

John en Carine varen in een gouden huwelijksbootje

John Neyt en Carine Deseranno vierden op zondag 14 juli hun gouden huwelijksverjaardag in het Kasteel van Moerkerke. Het koppel huwde op 5 juli 1974 in Sijsele, waar ze nu nog steeds wonen.
The post John en Carine varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beelden tonen hoe mensen in ziekenhuis reageerden toen gewonde Donald Trump aankwam

In het Butler Memorial Hospital in het Amerikaanse Pennsylvania was het alle hens aan dek op zaterdag 13 juli. De gewonde voormalig president Donald Trump werd binnengevoerd nadat hij een moordpoging overleefde tijdens zijn campagne. Rick Foerster, die dat moment toevallig in het ziekenhuis was, filmde het gebeuren. “Oh, hij kan wandelen! Dank je Jezus”, klonk het opgelucht.

Lees meer »