Big tech domineert tiplijstjes voor buitenlandse aandelen

18:00 Wie inspiratie zoekt op de buitenlandse beurzen om zijn portefeuille te stofferen, snuffelt het best bij de technologiereuzen, stellen de analistenteams. 

Meer krantenkoppen in België

Briljant voor Eddy en Jeannette

Eddy Verbeiren (geboren in Brugge op 25 oktober 1938) en Jeannette Janssens (geboren in Brugge op 17 december 1939) uit de Vaartstraat in Brugge vierden zondag hun 65ste huwelijksjubileum in Salons Denotter in Zedelgem.
The post Briljant voor Eddy en Jeannette appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bocholt geeft kerkdorpen Reppel en Lozen eigen stembureau om drukte en wachtrijen te voorkomen

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober zullen de kerkdorpen Reppel en Lozen een eigen stembureau krijgen. Het gemeentebestuur van Bocholt heeft dat beslist om het stemmen comfortabeler te laten verlopen en de drukte beter te spreiden. Bij de verkiezingen van juni waren er lange wachtrijen aan het stembureau in Bocholt. "Dat zorgde voor wat ongenoegen, wat ik zeker kan begrijpen", vertelt

Lees meer »

Zeven familieleden, onder wie drie kinderen, komen om bij brand in Nice: “Mannen met bivakmutsen goten benzine uit in appartementsgebouw”

In de Franse stad Nice is afgelopen nacht brand uitgebroken op de zevende verdieping van een appartementsgebouw. Zeven mensen zijn daarbij om het leven gekomen. Het gaat om drie kinderen, een tiener en drie volwassenen. Eerder raakte al bekend dat er sprake is van brandstichting. De burgemeester van Nice heeft intussen laten weten dat op bewakingsbeelden te zien is hoe

Lees meer »

Atlete Maaike Vander Cruyssen zet nieuwe besttijd neer in Kortrijk: “Heel tevreden met die 2’06”61”

De Moore-Guldensporenmeeting levert traditioneel heel wat persoonlijke records op. Een van de meest opvallende was die van Maaike Vander Cruyssen (19). Ze verpulverde haar besttijd van 2’08”34 naar 2’06”61 en voert daarmee de Belgische junioren jaarranglijst aan met maar liefst 3 seconden voorsprong.
The post Atlete Maaike Vander Cruyssen zet nieuwe besttijd neer in Kortrijk: “Heel tevreden met die

Lees meer »

Loting European Champions League Volley: Knack Volley Roeselare treft alvast twee kleppers uit Polen en Italië

Knack Roeselare kent, op één ploeg na, zijn opponenten voor de volgende Europese campagne. Met het Poolse Zawiercie en Italiaanse Milano treft Roeselare alvast twee kleppers in Poule C. De vierde deelnemer in deze poule komt uit de kwalificatieronde.
The post Loting European Champions League Volley: Knack Volley Roeselare treft alvast twee kleppers uit Polen en Italië appeared first

Lees meer »

Bitsige sfeer tijdens rechtszaak tussen Marc Coucke en stad Oostende: “Als hij was gebleven, hadden we wereldploeg en was de club niet failliet”

Het was hard tegen hard in de Brugse rechtbank van eerste aanleg tijdens de rechtszaak tussen de stad en Oostende Stadion, een vennootschap van Marc Coucke. Die dagvaardde de stad en de curator van de club omdat het een plaatsbeschrijving wil laten uitvoeren. De curator is het daar niet mee eens en zegt dat zijn werk erop zit. “Ik heb

Lees meer »