Bakkerij Aernoudt start in het gebouw van De Voerman: “Altijd eerlijk, heerlijk en lokaal”

Op maandag 20 mei deed Els Farrazyn voor de laatste keer de deuren open van Brasserie De Voerman. Het complex werd gekocht door Bakkerij Aernoudt, dat zijn hoofdvestiging heeft in Gentbrugge, maar na Oost-Vlaanderen nu stilaan ook uitbreidt in West-Vlaanderen.

“Bakkerijgroep Aernoudt schakelt de versnelling van de West-Vlaamse uitbreiding een tandje hoger”, vertelt Stephanie Keuppens, marketing branding bij Aernoudt Brood & Banket. “Inmiddels opende de vijfde West-Vlaamse winkel in Torhout. Bakkerij Aernoudt heeft 40 winkels die elke dag steeds voorzien worden van dagvers, ambachtelijk gemaakt brood, patisserie en lekkernijen.”

West-Vlaanderen

Om de West-Vlaamse klanten te voorzien van verse producten, startte Bakkerij Aernoudt een tweede atelier op in Ruddervoorde, op bedrijventerrein De Leite. “In ons atelier wordt alles met de hand gemaakt”, zegt Jan Van Robaeys, chef atelier. “Elke nacht zijn onze bakkers en patissiers in de weer. Brood, koeken, taarten, alles wordt vers gemaakt. We zijn geboren en getogen ambachtelijke bakkers. Dat blijft de beste garantie voor een eerlijk, heerlijk en lokaal product.”

Openingsweekend

In Lichtervelde opent Bakkerij en tearoom Aernoudt op 19 juli. “We openen de deuren vanaf 6 uur ’s morgens en verwelkomen iedereen met een glaasje”, zegt Stephanie Keuppens. “Gedurende het hele openingsweekend krijgt iedereen 15 procent korting en een leuke attentie. Iedereen is welkom voor een feestelijke kennismaking. We zetten sterk in op bereikbaarheid met heel ruime openingsuren, zeven dagen op zeven. We werken met teams van een winkelverantwoordelijke, een winkelassistent en een groep medewerkers. We zijn altijd op zoek naar extra werkkrachten”, besluit Stephanie.

Bakkerij Aernoudt is open van maandag tot vrijdag van 6 tot 18.30 uur en op zaterdag en zondag van 6 tot 18 uur. Interesse in een job bij Bakkerij Aernoudt:https://bakkerijaernoudt.be/jobs.

The post Bakkerij Aernoudt start in het gebouw van De Voerman: “Altijd eerlijk, heerlijk en lokaal” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zuid-Korea: “Noord-Korea stuurde opnieuw ballonnen met afval de grens over”

Noord-Korea heeft volgens Zuid-Korea opnieuw meerdere ballonnen met afval de grens over gestuurd. De ballonnen zijn volgens het Zuid-Koreaanse leger onderweg naar de provincie Gyeonggi, die aan Noord-Korea grenst en de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel omringt, meldt het persagentschap Yonhap zondag. De bevolking krijgt de raad de ballonnen niet aan te raken en aangifte te doen bij de politie.

Lees meer »

Vrijspraak voor vermeende inbraakpoging bij notoire drugdealer

Twee mannen van 27 en 30 jaar uit De Panne zijn vrijgesproken voor een poging tot diefstal met een inbraak bij een notoire drugdealer in De Panne. Ze probeerden zijn deur in te stampen om een schuld te vereffenen maar dat mislukte. De rechter vond de feiten niet bewezen.
The post Vrijspraak voor vermeende inbraakpoging bij notoire drugdealer appeared

Lees meer »

Figurant Amédéo Setodji over geschrapte afleveringen ‘F.C. De Kampioenen’: “De VRT vroeg de hele equipe wat we van die beslissing vonden”

Bijna drie decennia lang figureerde Amédéo Setodji (61) in ‘F.C. De Kampioenen’. Deze zomer wordt de reeks voor de zoveelste keer heruitgezonden door VRT. Zonder negentien controversiële afleveringen, weliswaar. ‘Kamer te huur’, met het zwarte personage Dieudonné, is daar één van. Opmerkelijk: vaste figurant Amédéo was die dag niet uitgenodigd voor de opnames. “Of twee zwarte acteurs het verhaal versterkt

Lees meer »

Belgen zitten vast op luchthavens door wereldwijde computerstoring: “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van gisteren die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Napels en Boedapest. Door de chaos moesten veel Belgen zelf op zoek naar oplossingen. “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten. We zitten hier al

Lees meer »