Al zeker 15.000 Belgische supporters zakken af naar Keulen voor cruciale wedstrijd tegen Roemenië

Het is zaterdag van moeten voor de Rode Duivels. En de steun komt van méér supporters dan tegen Slovakije. In Frankfurt waren ze nog met 10.000, in Keulen worden er 15.000 Belgische fans verwacht.

 

Meer krantenkoppen in België

“Stress”, klonk het, maar toen bleek Cato (28) een hersentumor van vijf centimeter te hebben: “Eén iets is heel belangrijk, ik kan nog steeds zwanger worden”

Ze voelde zich weken misselijk en had zware pijnscheuten. “Stress”, klonk het. Maar de Gentse Cato Deschuytter (28) bleek een hersentumor van 5 centimeter te hebben. Kanker was de diagnose en ze had vijftig procent kans om te overleven. “Ik had zoveel plannen en die moesten allemaal de koelkast in.” Een jaar later doet ze haar verhaal.

Lees meer »

Smoefeltocht bij Landelijke Gilde

De Landelijke Gilde Staden organiseert na een onderbreking van vier jaar op zondag 4 augustus opnieuw een smoefeltocht.
The post Smoefeltocht bij Landelijke Gilde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”

Op het voorbije Europees kampioenschap lifesaving voor de jeugd (15-18 jaar) in het Duitse Riesa en Mücheln was Jasper Cloet goed voor verschillende individuele medailles. “Met die prestatie kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”, vertelt Jasper enthousiast.
The post Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK

Lees meer »

Biden uit de race? Het zou voor iedereen een goede zaak zijn

Zou het dan toch? De Amerikaanse president Joe Biden die de eer aan zichzelf houdt en de strijd met Donald Trump overlaat aan een partijgenoot die beter gewapend of in ieder geval vitaler is om de presidentsverkiezingen in november te winnen? Het zou niet alleen voor de Verenigde Staten, maar ook voor de rest van de wereld een goede zaak

Lees meer »

Biden spreekt natie toe vanuit Oval Office: “Meningsverschillen lossen we op aan de stembus, niet met kogels”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zondag vanuit het Oval Office van het Witte Huis een korte toespraak gehouden waarin hij de Amerikanen opriep de gemoederen te bedaren. De toespraak komt een dag na de mislukte moordaanslag op oud-president Donald Trump, zijn rivaal in de huidige presidentscampagne. “We kunnen niet toestaan dat dit geweld genormaliseerd wordt. De politieke retoriek in

Lees meer »