Al minstens 8 steden en gemeenten leggen werken van Fiberklaar stil na klachten: “Om 7 uur ’s ochtends begonnen ze ongevraagd in onze gevel te boren”

Beschadigde gevels en opritten, barsten in de muren, kapotte gasleidingen: het is maar een greep uit de problemen die Fiberklaar veroorzaakt. Als dochteronderneming van Proximus leggen ze in heel Vlaanderen een glasvezelkabel voor supersnel internet. Maar bij de installatie loopt het zó vaak mis dat al minstens 8 van de 100 gemeenten de werken stillegden. Ook het aantal klachten stijgt: dit jaar zijn het er al 50. Hoe komt dat? En wat doe je als je zelf klachten hebt? De onderzoekscel van HLN dook in de klachtenregen over Fiberklaar én sprak met het bedrijf zelf: “Als je zo’n groot netwerk bouwt, heb je af en toe schade.” 

Meer krantenkoppen in België

Amerika-experten over de aanslag op Trump: “Die bebloede Trump: dat wordt hét beeld van de verdere campagne”

De moordpoging op Trump legt de verkiezingscampagne in een nieuwe, andere plooi. Já, Trump zal vooruit schieten in de peilingen. En já, hij zal dit incident uitknijpen tot de laatste druppel. Dat zeggen Amerika-experten David Criekemans en Herman Matthijs. “Trump komt hieruit als een man die in crisis onmiddellijk reageert. Dat zal op de kiezers beslist indruk maken.”

Lees meer »

“Ik ben zes minuten klinisch dood geweest”: Stijn Meuris overleefde als bij wonder een hartstilstand

Noordkaap is helemaal terug van weggeweest. Frontman Stijn Meuris (59) geniet zichtbaar van het hervonden podiumgeluk met zijn muzikale makkers van weleer. Misschien wel energieker en doorleefder dan ooit. Gepokt en gemazeld door een bestaan dat zeker geen rozenpad was, zoals hij het zelf noemt in ‘Primo’. Praten doet hij even bevlogen als zingen. Over zijn imago als brulboei, zijn

Lees meer »

Red Lion Arthur De Sloover is klaar voor de Olympische Spelen in Parijs: “We willen groeien in het toernooi”

Arthur De Sloover is klaar om eind juli met de Belgische hockeymannen aan de Olympische Spelen in Parijs te beginnen. “Eindelijk is het zover, we hebben genoeg getraind. Tijd om te vertrekken”, klonk het dinsdag op een persmoment in het Sportcentrum Wilrijkse Plein in Antwerpen.
The post Red Lion Arthur De Sloover is klaar voor de Olympische Spelen in

Lees meer »

Onderzoekers vinden giftige metalen in tampons: “Meer onderzoek nodig om te achterhalen of lichaam deze ook opneemt”

Tampons bevatten toxische metalen zoals lood, cadmium en arseen. Dat wijst een nieuwe studie uit. Op sociale media doen intussen heel wat berichten de ronde van vrouwen die zich zorgen maken. Het is echter niet duidelijk of de metalen ook daadwerkelijk worden opgenomen in het lichaam. Ongerustheid is niet nodig, nuanceren experten, maar ze roepen wel op om bijkomend onderzoek

Lees meer »