2 jaar op rij afgelast, nu toch 100% Retro festival. Test-aankoop waarschuwt: “We raden af om tickets te kopen”

Goed nieuws voor de 2.000 gedupeerden van 100% Retro, het festival dat twee zomers geleden in Bobbejaanland zou plaatsvinden, maar 24 uur voor de start werd afgelast: op 15 augustus zal het eindelijk doorgaan. Wie er komt optreden, wil organisator Hugo Foets nog niet zeggen, maar hij verkoopt wel al tickets aan 60 of 225 euro (vip) per stuk. “Toch maar even afwachten”, raadt Test-Aankoop aan. 

Meer krantenkoppen in België

“Gespreide tenen zijn héél populair”: deze vreemde verzoeken kreeg Lily Allen na het opstarten van haar OnlyFans-account

Een kleine week na haar ‘carrièreswitch’ heeft Lily Allen (39) een update gegeven over hoe het met haar OnlyFans-account gaat. De Britse maakte vorige week een account aan voor foto’s van haar voeten. Inmiddels vertelde de zangeres in de podcast ‘Miss Me?’ wat meer over de bizarre verzoeken die ze al gekregen heeft. “Ik vind het leuk om de controle

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Kan Kopecky kleine achterstand op leidster Longo Borghini uitwissen in koninginnenrit?

Met etappe zeven is de koninginnenrit in deze Giro Donne aangebroken. Het vrouwenpeloton moet twee keer de Passo Lanciano overwinnen. De tweede passage loopt door tot aan Blockhaus, waar de eindmeet van deze helse etappe ligt. De slotklim is maar liefst 16,5 kilometer lang. Kan Lotte Kopecky haar achterstand van drie seconden op leidster Elisa Longo Borghini uitwissen?

Lees meer »

“Hoe dom kan een ploegdirectie zijn?”: Michel Wuyts ziet hoe Visma-Lease a Bike het Team UAE van Pogacar horendol maakt

De Ronde van Frankrijk is over halfweg, de tweestrijd tussen Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard woedt volop. Onze wieleranalist Michel Wuyts ziet hoe Team UAE al meermaals in de val van Visma-Lease a Bike is getrapt: “Sportief directeur Zeeman en de zijnen gebruiken de strategie van de uitlokking, de opruiing. En het jonge geweld rond Pogacar trapt daar blind in.”

Lees meer »

Winderige zevende sprintduatlon in Pittem

Rond de sportsite vond onlangs de zevende editie van de Pittemse sprintduatlon plaats. De sterke wind zorgde ervoor dat het een lastige editie werd voor de deelnemers, die 5 km moesten lopen, 21 km fietsen en opnieuw 2,5 km lopen.
The post Winderige zevende sprintduatlon in Pittem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal deelnemers aan tennistornooi Koekelare

Het tennistornooi van TC De Mote, dat twee weken geleden van start ging, begon met schitterend maar wellicht te warm weer. Vervolgens werd het dagelijks kouder, met de halve finales op zaterdag bij een wind van 5 beaufort en de finales op een wisselvallige, buiige zondag. Met een recordaantal van 300 inschrijvingen, waaronder 84 uit
The post Recordaantal deelnemers

Lees meer »