Youtuber dringt ’s nachts verlaten Plopsaland binnen en klimt op attracties: “Water is ijskoud”

Youtuber Yung Jamie heeft enkele dagen geleden een video op sociale media gepost waarop hij Plopsaland binnendringt. “Hier is een zwakke plek”, zegt hij terwijl hij over een hek klimt. De jongeman gaat op enkele attracties zitten en duikt zelfs een vijver in. Het attractiepark heeft een klacht ingediend. “Hij heeft niks beschadigd, maar we willen vooral een signaal geven dat dit niet kan”, aldus de woordvoerster.

 

Meer krantenkoppen in België

Lotte Kopecky moet eindzege in Giro Donne aan Elisa Longo Borghini laten, Ghekiere kroont zich tot bergkoningin

Het is Lotte Kopecky in de Giro Donne niet gelukt om haar achterstand op eindwinnares Longo Borghini uit te wissen. De wereldkampioene stond bij aanvang van de slotrit slechts één seconde in het krijt bij de Italiaanse, maar kon dat niet rechtzetten. In de slotkilometers ontplofte ze. Belgische opsteker: Justine Ghekiere kroonde zich tot bergkoningin van de Giro Donne.

Lees meer »

Julia Fox komt uit de kast op TikTok: “Sorry, jongens”

Julia Fox (34) is uit de kast gekomen. Op TikTok ging de afgelopen dagen een video viraal waarin een gebruiker zei dat ze regelmatig een vriendin die lesbienne is met haar vriend ziet en denkt: ‘Ow, maar je haat hem letterlijk.’ Julia Fox reageerde met een knipoog op deze video: “Sorry, jongens, maar ik was ook zo’n lesbienne. Dit zal

Lees meer »

50 jaar nadat ze samen hun communie deden, werden Christel (68) en Marcel (68) verliefd aan de Costa Brava: “Ik herkende hem direct”

Als elfjarigen volgen ze zeven weken lang elke dag samen catechese in Nieuwkerken-Waas. Klaar. Vijftig jaar later kruisen ze elkaar, als bij een wonderlijk toeval, in een Aziatisch restaurant in Torrevieja. “Bijna niet te geloven en toch is het waargebeurd”, lachen Christel en Marcel (allebei 68), die uiteindelijk ook een koppel zullen worden. “En dat is allemaal de schuld van

Lees meer »

Zonnig aan zee en droog weer, maar komende nacht code geel voor regen

Het zonnetje schijnt en het is aangenaam warm op deze Vlaamse feestdag. Het blijft ook droog, al mogen we ons in de loop van de avond en vannacht aan regen verwachten. Plaatselijk kan er veel regen vallen die tot overlast kan leiden, het KMI geeft voor sommige provincies dan ook code geel uit. Morgen voelt het even als herfst, maar

Lees meer »

Sekswerkers toestaan in de gevangenis? Commissie van toezicht in Nijvel legt opvallend vraagstuk op tafel: “Seksuele relaties zijn een primair recht”

Moeten gedetineerden zonder vaste partner ook de mogelijkheid krijgen om seksuele relaties te hebben? Dat vraagstuk werpt de commissie van toezicht op de gevangenis van Nijvel op. In ‘Sudinfo en ‘La Capitale’ betreurt ze dat alleen gedetineerden met een vaste relatie toegang krijgen tot een bezoek zonder toezicht (BZT) in ‘de liefdeskamer’. “Seksuele relaties zijn een primair recht.”

Lees meer »