Wie het EK wil winnen, moet voorbij Spanje

 

Wie op 14 juli wil triomferen in Berlijn, moet voorbij Spanje. De jongeren Niko Williams en Lamine Yamal geselden een vertwijfeld Italië met grandioos en overrompelend aanvalsvoetbal.

 

Meer krantenkoppen in België

Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen van ‘Huizenjagers’ hervat. Steve Meyus uit Sint-Kruis strijdt samen met Indchara en Jason vier dagen lang voor de meeste punten, waarbij ze hopen de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.
The post Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Lees meer »

‘Koningin van de Kantoren’ over de opvolging in familiebedrijf: “Mijn zoon is voor de concurrentie gaan werken, zo meedogenloos is de competitie”

Bij het grote publiek doet haar naam misschien geen belletje rinkelen, maar de leading leady van de vastgoedsector Ingrid Ceusters (70) heeft een levensloop zoals er geen twee zijn. Nu geeft ze de fakkel door. En spreekt ze uitzonderlijk met de pers, óók over de familieruzie die haar gezin uiteenrukte. “Als de ene niet meer met de andere door dezelfde

Lees meer »

Prijskaartje van 320 miljoen en gastenlijst vol internationale sterren: wereld kijkt dit weekend naar ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Indiase miljardairskinderen

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen

Lees meer »

Ontdek De Bonte Os, het hotel dat mee de skyline van Roeselare vorm geeft: “Robin Williams, Meg Ryan en Penélope Cruz hebben hier nog geslapen”

Ignace Defever (52) is, net als zijn voorvaderen, onlosmakelijk verbonden met ‘De Bonte Os Hotel & Tower’ in Roeselare. De favoriet van Hollywood-sterren en wielerploegen, zo noemt hij het. Wij kregen een unieke blik achter de schermen van deze voormalige slagerij.
The post Ontdek De Bonte Os, het hotel dat mee de skyline van Roeselare vorm geeft: “Robin Williams,

Lees meer »

Roeiers Niels Van Zandweghe en Tibo Vyvey richting Parijs

Brugge wordt op de Olympische Spelen vertegenwoordigd door discuswerper Philip Milanov en de roeiers Tibo Vyvey en Niels Van Zandweghe. Zij worden richting Parijs in hun stad passend in de kijker gezet, met vlaggen met het opschrift ‘Brugge gaat olympisch’.
The post Roeiers Niels Van Zandweghe en Tibo Vyvey richting Parijs appeared first on KW.be.

Lees meer »