Wagen belandt in de gracht op de E403 in Loppem

Woensdagavond verloor de bestuurder van een zware suv, die op de E403 in de richting van Brugge reed, door een nog onbekende reden de controle over zijn voertuig. De wagen belandde naast de weg in de gracht.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op “Cookie-instellingen” te klikken.”

De brandweer kwam ter plaatste met een signalisatiewagen en om de bestuurder uit zijn wagen te helpen. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. De verkeershinder bleef al bij al beperkt.

The post Wagen belandt in de gracht op de E403 in Loppem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurder (25) sterft na crash tegen verlichtingspaal op A12 in Meise: twee passagiers zwaargewond

Een 25-jarige autobestuurder is afgelopen nacht overleden nadat zijn voertuig van de rijbaan afweek en frontaal tegen een verlichtingspaal botste op de A12 in Wolvertem bij Meise. Twee passagiers van het voertuig, een 31-jarige vrouw en een 28-jarige man, werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk.

Lees meer »

“De cirkel is nu rond”: Henri Demuysere (58) kroont zich voor het eerst sinds 1987 tot wereldkampioen strandzeilwagenrijden

Henri Demuysere pakte in het Franse Asnelles voor het eerst in 37 jaar de wereldtitel in het strandzeilwagenrijden, in de klasse 2. De Pannenaar won ook de Europese titel.
The post “De cirkel is nu rond”: Henri Demuysere (58) kroont zich voor het eerst sinds 1987 tot wereldkampioen strandzeilwagenrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tielt trekt 350.000 euro uit voor herstel landelijke wegen, oppositie vreest ‘oplapwerk’

De stad Tielt trekt 346.353,83 euro voor (plaatselijke) herstellingswerken aan de Kreupelstraat, de Kroonstraat, de Lammekensstraat, de Wielmakerstraat, de Neringenstraat, de Keizerstraat en de Kapelleweg. Volgens oppositieraadslid Veerle Vervaeke (Open/N-VA) gaat het om oplapwerk.
The post Tielt trekt 350.000 euro uit voor herstel landelijke wegen, oppositie vreest ‘oplapwerk’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan

Juf Trui Deseure nam deze week afscheid van haar leerlingen, collega’s en ouders en gaat met pensioen. In GO-basisschool De Plataan in de Mandellaan in Roeselare wordt Trui omschreven als dé juf van het eerste leerjaar.
The post Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sportieve Ferm-vrouwen uit Woesten trekken op fietsweekend

Onlangs gingen 18 enthousiaste dames van Ferm Woesten voor de 10de keer op fietsweekend. Waregem was deze keer de bestemming. Op de eerste dag werd er 70 km gefietst en op zondag 64 km terug. Goed weer, leuk gezelschap en op tijd en stond een stop met een drankje en een hapje. Er werden al
The post Sportieve Ferm-vrouwen

Lees meer »

Chirokamp afgebroken na uitbraak rotavirus

Chiro Tom & Sam uit Merksem heeft zondag haar jaarlijks bivak afgebroken nadat er een uitbraak van het rotavirus was vastgesteld. Een 40-tal kinderen had maag- en darmklachten, ook een deel van de leiding raakte besmet.

Lees meer »

Hoe gevaarlijk is een hoogspanningslijn op je dak? “Geen gevaar voor elektrocutie, maar blijf er toch zo ver mogelijk van weg”

De hoogspanningslijnen die op enkele huizen in Leest zijn terechtgekomen tijdens het onweer eerder deze week vormen geen gevaar voor elektrocutie, maar toch blijven de inwoners best even uit de buurt. Dat vertelt professor Elektrische Energiesystemen Dirk Van Hertem. Netbeheerder Elia gaat vanaf morgen de gevallen lijnen verwijderen, tot dan zijn een 10-tal huizen onbewoonbaar.

Lees meer »

Van een onbeschreven blad tot een blauwe martelares: wie kwam het sterkst uit kandidaat-voorzittersdebat bij Open Vld?

Wie wordt de nieuwe voorzitter van Open Vld? De kandidaat-voorzitters legden vrijdagavond hun kaarten op tafel in een debat. Eén vraag blijft over: wie is er sterk genoeg om weerstand te bieden tegen de oude krokodillen binnen de partij? Een blauwe martelares of een zoontje van? Onze journalist was aanwezig op de confrontatie en wikt en weegt hun kansen. “Aan

Lees meer »