Waarom wordt baanbrekend onderzoek van professor Catherine Verfaillie na 22 jaar van tafel geveegd? “Het is een smet op mijn blazoen”

“Zij verdient de Nobelprijs”, zeiden collega-wetenschappers in 2002 over Catherine Verfaillie. De overheid maakte veel geld vrij om haar terug naar België te halen. Maar nu is de paper waarmee ze doorbrak, teruggetrokken.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Kindjes op kamp en elke dag aan ’t wachten tot er foto’s online komen?
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie Wallays opent voor vierde keer Farmbar Bruwerhof: “Ook speurtocht en escapestal”

Langs de Kasteelstraat in Moorslede, op de grens van Dadizele met Ledegem, openden Geertrui Verhaeghe en Jan Wallays samen met hun vier kinderen, Eline, Sander, Eva en Lore, voor de vierde keer Farmbar Bruwershof. “De ligging is perfect om een Farmbar in te richten.”
The post Familie Wallays opent voor vierde keer Farmbar Bruwerhof: “Ook speurtocht en escapestal” appeared

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. 20-jarige Beau Greaves volgt zichzelf op bij vrouwen – Vanavond droomfinale tussen Van Gerwen en Humphries

De World Matchplay bij de mannen kent zijn twee finalisten: Michael van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had gisteren genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Vanavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. Bij

Lees meer »

Arne uit Ledegem wil met Rumtastik iedereen de smaak van rum laten ontdekken

Arne Vannieuwenborgh (28) startte recent in bijberoep Rumtastik op. De Ledegemnaar begon met degustaties aan huis, maar trekt nu ook al met een rumbar naar evenementen. “De verschillende smaken van rum zijn zo divers”, aldus Arne die ook nog andere toekomstplannen heeft.
The post Arne uit Ledegem wil met Rumtastik iedereen de smaak van rum laten ontdekken appeared first

Lees meer »

LIVE. Tomorrowland is gestart: volg alles hier live

Tomorrowland, ’s werelds grootste dance festival, is gestart. Het is een extra feestelijke editie want het festival viert haar twintigste verjaardag. Dat belooft extra kuiten flexen en sixpacks smeren – of is het omgekeerd? – op een zonovergoten festivalterrein. Wat de 400.000 bezoekers en al hun zintuigen dit weekend bezighoudt? Dat lees je hier.

Lees meer »