Waarom Lotte Kopecky opnieuw twee keer Belgisch kampioen wordt

 

Iedereen gaat ervan uit dat Lotte Kopecky (28) en passant twee nieuwe Belgische titels pakt: vandaag in Binche in het tijdrijden, zondag op de weg in Zottegem. Vijf redenen waarom een nederlaag verrassender zou zijn dan een nieuwe dubbel.

 

Meer krantenkoppen in België

“Kuisen stopt nooit: als je klaar bent, mag je herbeginnen”: Christa (62) laat na 30 jaar dweil en trekker achter in VBS Spes Nostra

Na 30 jaar VBS Spes Nostra in de schooolstraat Heule proper en net te houden gaat Christa Termote in pensioen. Al ziet de poetsdame de schoolpoort vanuit haar huis toch is het voor Christa een afgesloten tijdperk. “Ik heb er mij altijd gejeund, maar gedaan is gedaan. Het raakt me niet.”
The post “Kuisen stopt nooit: als je klaar

Lees meer »

Julien is het vriendje van Leontientje

Tijdens de Zotte maandagstoet laten de inwoners en bezoekers hun komische en andere fratsen in een levendig stoetentafereel schilderen.
The post Julien is het vriendje van Leontientje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leegloop onder luxebankiers

15:32 Alle spotlights staan gericht op de staatsbonmiljarden die in september vrijkomen, maar in de achtergrond leveren private banken en vermogensbeheerders ook een verbeten strijd om zoveel mogelijk van d…

Lees meer »