Vier generaties op een rij in Ingelmunster: van Dirk tot Jerôme

In de Izegemstraat in Ingelmunster fotografeerden we een mannelijk viergeslacht.

Dat bestaat uit Dirk Wallaert (82) uit Izegem, Stefaan Wallaert (55) uit de Vaartstraat in Ingelmunster, Dennis Wallaert (30) uit de Izegemstaat en Jerôme Wallaert (geboren op 22 maart 2024).

[email protected]

The post Vier generaties op een rij in Ingelmunster: van Dirk tot Jerôme is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kinderdromen, drones en opera: Real Madrid is met Kylian Mbappé helemaal klaar voor de toekomst

Tienduizenden telefoons gingen de lucht in bij de blije intrede van Kylian Mbappé, kinderen kirden van plezier, de zoon van Thibaut Courtois legde zelfs een souvenir voor het leven vast. Impressies van een historische dag in Madrid, waar de wedergeboorte van zijn Galactico-tijdperk eindelijk zijn gezicht kreeg. Hoe het ouderwetse Real Madrid met 10 jonge sterren van een miljard helemaal

Lees meer »

Kandidaat-kopers voor Standard uit VS en Qatar

Er zijn minstens drie kandidaat-kopers voor Standard, onder meer uit de VS en Qatar. Er ligt wel bewarend beslag op het stadion. Die maatregel heeft geen directe gevolgen voor de dagelijkse werking, maar maakt de verkoop er niet eenvoudiger op.

Lees meer »

AR-15: “Het wapen dat Amerika doodt”

Bij de aanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is volgens Amerikaanse media een AR-15 gebruikt, een halfautomatisch wapen dat eerder al gebruikt werd bij meerdere massaschietpartijen. Het wordt het “wapen dat Amerika doodt”, genoemd.

Lees meer »

Man uit Roeselare botst op wagen en raakt zwaargewond

Een 67-jarige man uit Roeselare is zaterdagochtend omstreeks 8.30 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding op het kruispunt van de Vijfwegenstraat met de Heropbouwstraat.
The post Man uit Roeselare botst op wagen en raakt zwaargewond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is wat we nu weten over de moordpoging op Donald Trump

Tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump opende zaterdag een onbekende het vuur vanaf het dak van een gebouw rechts van de plaats waar Trump op dat moment een toespraak gaf. De ex-president is lichtgewond, de schutter en een toeschouwer zijn overleden.

Lees meer »

België-Israël vindt plaats in het Hongaarse Debrecen, serieuze streep door rekening van Belgische voetbalbond

De voetbalinterland tussen België en Israël op 6 september zal in Hongarije gespeeld worden, en meer bepaald in het Nagyerdei stadion in Debrecen, achter gesloten deuren. Die verplaatsing naar Hongarije vernam onze redactie eerder en wordt nu ook bevestigd door de Belgische voetbalbond. Geen enkele Belgische stad wil de wedstrijd organiseren wegens politiek gevoelig en nood aan (te) veel veiligheidsmaatregelen.

Lees meer »

Hamas is schuldig aan oorlogsmisdaden, stelt rapport van Human Rights Watch

De al-Qassam-brigade, de gewapende tak van de extremistische Palestijnse groepering Hamas, heeft op 7 oktober verschillende oorlogsmisdaden gepleegd. Dat staat in een uitgebreid rapport van de mensenrechtorganisatie Human Rights Watch. Het gaat om het opzettelijk doden van burgers, onrechtmatige gevangenneming, en seksueel en gendergerelateerd geweld. De organisatie stelt de reactie van Israël ook aan de kaak: "Wreedheden rechtvaardigen geen wreedheden."

Lees meer »

Schietstand in Ruisbroek krijgt vergunning van provincie, gemeentebestuur gaat in beroep: “Te weinig geluiddempende investeringen””

Ondanks protest van buurtbewoners en een negatief advies van de gemeente Puurs-Sint-Amands keurt de provincie Antwerpen toch een omgevingsvergunning goed voor de schietstand aan het Ooievaarsnest in Ruisbroek, vlakbij de A12. De schietstand had sinds eind 2021 geen vergunning meer, onder meer omdat er te veel geluidsoverlast was. Er zijn nu tegemoetkomingen, maar het gemeentebestuur en een actiecomité gaan in

Lees meer »

Hoe Fleetwood Mac ondanks overspel, drugs, jaloezie en vechtscheiding alsnog een superband werd: “Zonder die miserie was het nooit gelukt”

Stevie Nicks (76), de iconische frontvrouw van Fleetwood Mac, annuleert haar enige solo-optreden in ons land. Jammer, want samen met haar compagnons heeft ze geschiedenis geschreven. En dan hebben we het niet alleen over hun vele hits, maar ook over de talrijke intriges en het drugsgebruik. Duik mee in het verhaal van de rockband die z’n cocaïnedealer op de platenhoes

Lees meer »

Jolan Brissinck (Zwaantjes Roller Club) op EK skeeleren

Tot en met donderdag 25 juli, met de afsluitende marathon in Oostende, heeft in Zandvoorde het EK skeeleren plaats. Jolan Brissinck (20) rijdt er voor ZRC een thuiswedstrijd. “Mijn doelstelling is het Belgische team zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat we met onze kopmannen op bepaalde afstanden Europees kampioen kunnen worden.”
The post Jolan Brissinck (Zwaantjes Roller Club) op

Lees meer »