Vier doden door storm in Mexico: twee jongens geëlektrocuteerd tijdens fietsen in hevige regen

In Mexico zijn vier personen om het leven gekomen door tropische storm Alberto, die donderdag in het noorden aan land kwam. Dat melden de autoriteiten.

 

Meer krantenkoppen in België

Hype’O Dream in Waregem: “Deze festivaldag is voor ons een familiedag!”

De eerste dag van de tiende editie van Hype’O Dream in Waregem is achter de rug. Vanaf de eerste seconde was het een knaller. Onze fotograaf liep rond op het festivalterrein en sprak met diverse West-Vlamingen op dit West-Vlaams festival.
The post Hype’O Dream in Waregem: “Deze festivaldag is voor ons een familiedag!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY (VTM 2). Wereldkampioen Humphries imponeert tegen ‘Pikachu’, Dimitri Van den Bergh morgen pas in actie

In Blackpool gaat vanavond de World Matchplay van start, één van de grootste dartstoernooien van het jaar. Zoek niet naar Dimitri Van den Bergh straks. De winnaar van 2020 opent zijn jacht op een nieuwe titel morgenavond pas. Wel op het programma: onder andere Gerwyn Price, wereldkampioen Luke Humphries en Raymond van Barneveld. Volg het live op VTM 2, VTM

Lees meer »

Johnny Depp krijgt steun uit onverwachte hoek: privédetective van Amber Heard kiest zijn kant

Zijn naam is gezuiverd en zijn carrière is weer vertrokken. Johnny Depps (61) ster is weer rijzende na een lange publieke rechtszaak tegen zijn ex-vrouw, Amber Heard. Nu krijgt de acteur ook bijstand uit onverwachte hoek. Want de privédetective die Heard inhuurde om bezwarende informatie over hem te achterhalen, heeft een boek geschreven waarin hij gek genoeg niets dan goeds

Lees meer »

Toegangsweg en loods voor restauratie Meerlaanmolen in Gistel

De aanbestedingsprocedure voor de aanleg van een toegangsweg naar de Meerlaanmolen en voor de ontmanteling van de molentechnische installatie van de molen is gepubliceerd. De gemeenteraad van Gistel zette daarvoor het licht op groen.
The post Toegangsweg en loods voor restauratie Meerlaanmolen in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »