Verdachte poederbrief in Hof van Beroep in Antwerpen: hulpdiensten massaal ter plaatse

Op het Antwerpse Hof van Beroep is vanmorgen een poederbrief toegekomen. De politie werd iets voor 9 uur op de hoogte gebracht. De hulpdiensten zijn uit voorzorg ter plaatse. De brief en de persoon die met de brief in contact is gekomen, worden onderzocht. 

Meer krantenkoppen in België

Koest met twee paarden belandt in gracht in Lo-Reninge, één paard overlijdt ter plaatse

In Reninge (Lo-Reninge) is zondagnamiddag een koets met twee paarden in een gracht beland. Een van de paarden is naar een dierenkliniek gebracht voor observatie, terwijl het andere paard is overleden. De inzittenden van de koets bleven ongedeerd.
The post Koest met twee paarden belandt in gracht in Lo-Reninge, één paard overlijdt ter plaatse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Woonzorgcentrum in Willebroek organiseert demonstraties en verkoop van seksspeeltjes: “Mocht ik jonger zijn, zou ik er wel iets uithalen”

Geen bingo of optreden van een artiest in het woonzorgcentrum Ten Weldenbrouc in Willebroek gisterenavond. Wel een Upperdare georganiseerd door Ladies Night. Op zo’n evenement worden seksspeeltjes en andere hulpmiddelen voor bij een vrijpartij gedemonstreerd en verkocht. "De reacties van de bewoners waren hilarisch, ze hebben goed gelachen."

Lees meer »

Opnieuw een mooie zomerdag, lokaal tot 30 graden

Vandaag krijgen we een mooie zomerdag met temperaturen die vlot halfweg de 20 graden oplopen. Lokaal kan dat zelfs 30 graden zijn. "We wachten nog steeds op die eerste dag met maxima tot 30 graden in Ukkel", zegt weervrouw Jacotte Brokken. "Het zal erom spannen, al kan het lokaal elders zeker wel 30 graden worden."

Lees meer »

BEKIJK: 700 supporters gaan uit hun dak in Houthalen-Helchteren nadat Spanje zich kroont tot Europees kampioen: “Leek wel alsof de Koolmijnlaan in Spanje lag”

Ruim 700 supporters hebben gisterenavond in Houthalen-Helchteren gezien hoe Spanje zich kroonde tot Europees kampioen na een 2-1 overwinning tegen Engeland. Met zijn allen volgden ze de bloedstollende finale op een groot scherm voor club Hogar Español, de laatste Spaanse club in Limburg. Het was nagelbijten tot de laatste minuut, maar na het laatste fluitsignaal kon het feest helemaal losbarsten

Lees meer »

Onderhandelaars Vlaamse regering willen renovatieplicht versoepelen (maar moeten het nog eens raken over de manier waarop)

De renovatieplicht wordt wellicht versoepeld. Al voor de verkiezingen hoorden we van politici dat ze de regels wilden aanpassen, minister Zuhal Demir zei zelfs dat er geen boetes zouden volgen. Nu liggen er voorstellen voor een versoepeling van de renovatieplicht op de onderhandelingstafel, zo meldt VTM NIEUWS (zie video hierboven). De onderhandelaars moeten het alleen nog eens worden over hoe

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Laura Tesoro bouwt feestje op de Korenmarkt

Dag twee van de Gentse Feesten is volop aan de gang! Of eerder, nacht twee. Het weer is zwoel, de pleinen staan vol. Niet in het minst de Korenmarkt, waar Laura Tesoro intussen op de planken staat. Het verwachte onweer blijft intussen uit en het ziet ernaar uit dat Gent voor de tweede nacht op rij een stevige bezoekerspiek mag

Lees meer »