Twee doden bij botsing tussen twee treinen in Chili

Bij een frontale botsing tussen twee treinen donderdagochtend vlakbij de Chileense hoofdstad Santiago zijn twee mensen om het leven gekomen en negen mensen gewond geraakt. Dat heeft de Chileense spoorwegmaatschappij Empresa de Ferrocarriles del Estado bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Zuid-Afrikaanse multimiljonair beschuldigt fotograaf Anton Corbijn van stelen hond

De Nederlandse fotograaf en filmmaker Anton Corbijn en zijn vrouw worden beschuldigd van het ‘verduisteren’ van een Australische herder. De ruzie over de hond Jo-Jo is recent geëscaleerd met een melding bij de politie door de Corbijns van een gewelddadige overval en een kort geding van de Zuid-Afrikaanse eigenaar, projectontwikkelaar Michael Ruben, waarin de Amsterdamse rechter woensdag oordeelt. Dat schrijft

Lees meer »

“We hadden zelfs al bezoekers uit Polynesië”: Jannick (58) en Johan (61) toveren oude boerderij om tot B&B in Dentergem

Al veertien jaar vormt B&B De Zoete Kers een mooie parel aan de Dentergemse horizon. Tussen de akkers en fruitboomgaarden creëerden Jannick Delodder (58) en haar man Johan Desmet (61) een gezellige overnachtingsplaats waar het heerlijk toeven is. Tijdens het seizoen kan je er ook stoppen voor een verfrissing aan hun zomerbar.
The post “We hadden zelfs al bezoekers

Lees meer »

Opnieuw kermiskoers in Dentergem

Op kermismaandag is er weer koers in Dentergem. Het is intussen vijf jaar geleden dat de profkermiskoers haar vijftigste en laatste editie kende. Maandag 22 juli staat Sportcomité De Zwaluw in voor een belofteninterclub, de eerste Grote Prijs De Zwaluw.
The post Opnieuw kermiskoers in Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »