Stadsbestuur zwaait personeelsleden die met pensioen gaan uit op de Mercator

Op dinsdag 11 juni vond op de Mercator een pensioenviering plaats voor medewerkers van Stad Oostende die in de voorbije periode afzwaaiden of het pensioen aanvroegen. De stad zwaaide haar medewerkers met een lange staat van dienst uit op een feestelijke manier én op een bijzondere locatie. Ze kregen ook een kleine attentie. (HH)

The post Stadsbestuur zwaait personeelsleden die met pensioen gaan uit op de Mercator is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Modder, natte slaapzakken en de geur van vuile was met puberzweet.” Op reportage in het verzopen tentenkamp van Chiro Tempo uit Ekeren

Hun sokken zijn doorweekt, hun slaapzakken nat en in hun valies is alles klam, alles vochtig. Maar ook al staan de plassen nog tussen hun veldbedden, in Arendonk maken 105 geëvacueerde Chiroleden zich klaar voor de terugkeer naar hun weggespoelde kampplaats. “We zijn naar de Decatlon gereden en hebben gezegd: ‘geef ons al uw botten en al uw regenjassen.”

Lees meer »

“Spanje luidt een nieuw tijdperk in het voetbal in”: Spaanse media zien nieuwe ‘Gouden Generatie’ nog veel meer winnen

De Spaanse media kloppen zich op de borst. Mag ook, na want ‘La Roja’ liet bewonderen in Duitsland. Als enige land alle zeven matchen gewonnen – een record, net als de vierde eindzege op een EK voetbal. En er wordt dankzij een “nieuwe gouden generatie” al reikhalzend uitgekeken naar het WK van 2026. “Op dit EK is een groep spelers

Lees meer »

Maxim en Valesca winnen BK autobandrollen tijdens Gapersfeesten

Maxim Buyse en Valesca Dewerchin zijn de winnaars van de derde editie van het BK autobandrollen tijdens de Gapersfeesten in Geluwe. Er waren zo’n 120 deelnemers, kinderen inbegrepen. Het was niet zomaar om ter verst een autoband rollen, maar meer een obstakelrun over een afstand van twintig meter.
The post Maxim en Valesca winnen BK autobandrollen tijdens Gapersfeesten appeared

Lees meer »

Maria viert 100ste verjaardag in wzc Van Zuylen

In het Mintus woonzorgcentrum Van Zuylen in Sint-Kruis werd de honderdste verjaardag gevierd van Maria Vanmaeckelberghe. Ze is hiermee één van de 74 Brugse honderdjarigen of honderdplussers.
The post Maria viert 100ste verjaardag in wzc Van Zuylen appeared first on KW.be.

Lees meer »