Ruth Beeckmans haalt uit naar Karen Damen na valse beschuldiging: “Gestopt met ‘Familie’ kijken sinds jij meespeelt”

Karen Damen (49) gaat met haar onewomanshow op tournee. Nadat ze in het voorjaar met drie grote shows debuteerde als comédienne, heeft ze de smaakt dus duidelijk te pakken. Vanaf september staan er 18 shows op de planning doorheen heel Vlaanderen. “De show zal gelijken op de eerste, maar we zijn er nog hard aan aan het werken. Als het toen 75% was, wil ik er nu 110% van maken”, vertelt ze trots. Deze keer kiest Damen wel voor kleinere zalen: “We zullen zien of de mensen gaan komen.” Meer ontdek je in deze nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

N-VA Torhout heeft lijst voor lokale verkiezingen bijna rond

Op twee nog in te vullen plaatsen na heeft N-VA Torhout haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen rond. Met op kop Eva Maes en als lijstduwer Steve Becelaere. De partij trekt naar de kiezer met de slogan ‘Thuis in Torhout’.
The post N-VA Torhout heeft lijst voor lokale verkiezingen bijna rond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luk Wyns is niet van plan om het rustiger aan te gaan doen: “Door het succes van ‘Knokke Off’ heb ik de opdrachten voor het uitkiezen”

“Mijn leven ziet er anders uit dan dat van de gemiddelde 65-plusser”, geeft acteur/scenarist Luk Wyns (65) toe in Story. Niet alleen omdat hij vader is van twee tieners en een dertiger, maar ook omdat hij nog lang niet aan stoppen denkt. Het succes van ‘Knokke Off’ zette hem na een lange pauze weer helemaal op de kaart.

Lees meer »

16 vissers betrapt bij controleactie op visserij in de Westhoek

In de Westhoek zijn 16 vissers betrapt, die bijvoorbeeld met meer dan 2 hengels aan het vissen waren of geen vergunning hadden. Dat gebeurde tijdens Iron Fish, een grote controleactie die jaarlijks wordt gehouden. 7 politiezones uit de Westhoek namen deel aan de actie. Ze controleerden zo’n 250 kilometer aan waterlopen.

Lees meer »

“Nu kan ik mijn verjaardag op het EK vieren!”: Lamine Yamal (16) schiet als jongste doelpuntenmaker ooit Spanjaarden richting finale

16 jaar, 11 maanden en 27 dagen. Binnen vier dagen wordt Lamine Yamal zeventien, maar het beste verjaardagscadeau heeft hij zichzelf al bezorgd. Op weergaloze wijze kroonde het Spaanse wonderkind zich tegen Frankrijk tot jongste doelpuntenmaker ooit op een EK. “En nu is het belangrijkste de titel,” klinkt het bij een ambitieuze Yamal.

Lees meer »

Gezin met drie kinderen dakloos na brand in Kortrijk: omgeving afgesloten voor verkeer

Langs de Kortrijkse Pater Davidstraat is brand uitgebroken op de tweede verdieping van een rijwoning die gerenoveerd wordt. De vijf bewoners, onder wie drie kleine kinderen, bleven ongedeerd. Een uitgeputte brandweervrouw werd ter controle wel naar het ziekenhuis overgebracht. Dat meldt HLN.
The post Gezin met drie kinderen dakloos na brand in Kortrijk: omgeving afgesloten voor verkeer appeared first

Lees meer »

Bekende horecazaak Dé Clesse te koop

De bekende horecazaak Dé Clesse op de Markt werd in 2020 getroffen door een zware brand. Het gebouw, ooit het woonhuis Les Tilleuls van kunstschilder Louis Clesse, is nu te koop voor 289.000 euro bij Residentie Vastgoed.
The post Bekende horecazaak Dé Clesse te koop appeared first on KW.be.

Lees meer »