Roeselaars Minivoetbal bedankt scheidsrechters

Naar jaarlijkse gewoonte sloot het Koninklijk Roeselaars Minivoetbal het seizoen stijlvol af in een gezellige sfeer met bestuur en scheidsrechters in taverne Petrouska. Met 93 ploegen, 1.444 aangeslotenen en het spelen van 1.239 wedstrijden werd het seizoen afgesloten. Deze wedstrijden werden geleid door 13 scheidsrechters die in de bloemetjes gezet werden. We zien boven van links naar rechts: Geert Decaestecker, Luc Victor, Filip Debackere, Dirk Horrie, Jemmy Sierens, Hans Dewulf, Dirk Degryse en Bart Demeulenaere. Onder van links naar rechts herkennen we: Roby Devlies, voorzitter Geert Messiaen, Alexander Hanssens en Ronny Meeuws. Roland Dequae was verontschuldigd. (JV/foto JV)

The post Roeselaars Minivoetbal bedankt scheidsrechters is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook Karl uit Lendelede ligt uit Baekelandt Universalis

Karl moest vorige week als twaalfde deelnemer het spel Baekelandt Universalis verlaten. “Ik hou wel van een uitdaging en overtuigde mijn vrouw ook om mee te doen”, aldus Karl.
The post Ook Karl uit Lendelede ligt uit Baekelandt Universalis appeared first on KW.be.

Lees meer »

WEERBERICHT. Weekend start met lokale bui, maar zon breekt in de namiddag door

Deze ochtend verwachten we vooral over het noorden bewolkt weer met lokale buien, over het zuidelijk deel is het vaak droog en wisselend bewolkt. In de namiddag vallen er hoofdzakelijk over het zuidoostelijk deel plaatselijke buien en blijft het meestal droog met opklaringen over het westen, het noordwesten en het noorden. De maxima liggen tussen 15 en 20 graden, voorspelt

Lees meer »

Lucien (49) verliest zijn trouwring net voor huwelijksverjaardag, maar metaaldetector brengt redding: “Ik had bijna een scheiding aan mijn been”

Een balletje trappen met zijn zoon en diens vrienden draaide voor Lucien Maxy bijna op een ernstige ruzie met zijn vrouw uit. De man verloor terwijl hij de bal wou stoppen, zijn trouwring. Met hulp van een metaaldetector werd het kleinood gelukkig teruggevonden. “Ik mocht er niet aan denken om straks mijn 18de huwelijksverjaardag te vieren zonder mijn trouwring.”

Lees meer »

Brugge renoveert veertien stadsgebouwen op duurzame wijze

De Stad Brugge wil de energetische renovaties versnellen. Daarom wordt een samenwerking aangegaan met D-Watt, die optreedt als Energy Service Company (ESCO) voor de energetische renovatie van veertien stadsgebouwen. Er wordt in het project 6,6 miljoen euro geïnvesteerd.
The post Brugge renoveert veertien stadsgebouwen op duurzame wijze appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE TOUR. Ontspannen Evenepoel blijft kalm na “prima” eerste week: “Nee, nog geen plannetjes gesmeed met Pogacar”

Na negen etappes in de Tour de France krijgt het peloton een rustdag voorgeschoteld. Op het persmoment van Visma-Lease a Bike kwam Jonas Vingegaard deze voormiddag terug op de kritiek. Remco Evenepoel sprak zonet ook met de pers en blijft ondanks z’n “prima” eerste week rustig. “Maar de uitspraak van de twee honden en het been zit nog niet in

Lees meer »

Eendracht Aalst wil matchen in Heusden-Zolder spelen, maar dat mag niet: “Club moet maximaal 30 kilometer van Aalst blijven”

Eendracht Aalst wil komend seizoen in het stadion van Heusden-Zolder spelen, omdat de club van de stad niet meer in het Pierre Cornelisstadion mag spelen. Maar volgens de regels van Voetbal Vlaanderen moet een club binnen een straal van 30 kilometer blijven. De spelers en fans moeten dus geen 110 kilometer rijden om hun matchen te spelen. Eendracht Aalst moet

Lees meer »

‘Wingene Bevrijd’ wordt boeiend eerbetoon

De werkgroep ‘Wingene Bevrijd!’ heeft een enorm gevarieerd bevrijdingsprogramma uitgewerkt. Dat loopt vanaf het beloftevol openingsweekend van 30 augustus over een spetterend bevrijdingsfeest op 7 september tot, jawel, een boomplantactie die zal uitdeinen tot zover als einde 2025. “We willen de herinnering aan deze historische gebeurtenis levend houden en een eerbetoon brengen aan de moed en opoffering van wie voor

Lees meer »