Raad van State vernietigt ICT-contract van 2,3 miljoen euro van stad Sint-Truiden

De Raad van State heeft op 17 mei een beslissing van het college van burgemeester en schepenen van Sint-Truiden vernietigd om de ICT-diensten uit te besteden aan de firma Trius NV. Concurrent Appsys ICT Group startte de procedure en kan nu een fikse schadevergoeding indienen.

 

Meer krantenkoppen in België

Priscilla (50) en Philippe (57) openen nieuwe warme bakkerij in Oostende: “We kennen maar één andere bakker die frangipanebrood verkoopt”

Oostende is een warme bakker rijker. Vanaf nu kunnen lekkerbekken en zoetemonden dagverse broden, pannenkoeken en gebak kopen bij ‘Ostends Boerenbrood’ in de Van Iseghemlaan. Zaakvoerders Philippe De Jonghe (57) en Priscilla De Clerck (50) vervaardigen zo goed als alles in de winkel zelf. “Alles wat we verkopen is op ambachtelijke wijze gemaakt. We werken met kwaliteitsvolle producten en dat

Lees meer »

Liveblog festivals: Klassiek, schlager, hiphop of tropische muziek, voor elk wat wils met dozijn festivals in ons land vandaag

Het is druk in ons land, festivalland vandaag. Met meer dan een dozijn festivals komt elk soort muziekliefhebber aan haar/zijn/hun trekken: van Walden Festival in Brussel waar klassiek in het groen weerklinkt, over hét hiphopfestival Les Ardentes in Luik, tot Afro Latino in Genk. Of wie graag het beste van twee werelden combineert, kan naar Rock Zottegem, waar Helmut Lotti

Lees meer »

KIJK – Jonge bever gespot aan het Minnewater in Brugge

Er is een bever gespot aan het Minnewater in Brugge. Stijn Verstraete bemerkte het dier en maakte er een filmpje van. Een unicum? Volgens Kris Decleer van Natuurpunt breidt de beverpopulatie zich uit in Vlaanderen.
The post KIJK – Jonge bever gespot aan het Minnewater in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boezemvriendin reageert nadat Ellen (23) samen met A.S. (29) omkomt in tragisch ongeval na Gents zomerfeestje: “Meteen naar gevoel”

Het leek het begin van een perfecte zomeravond, toen Ellen D.W. (23) met haar vrienden afsprak in een Gentse zomerbar. Cocktails, lekker eten en gezelligheid troef. Ze ontmoette zelfs een charmante man, A.S. (29), en de twee besloten iets na middernacht samen naar huis te gaan. Nog geen kilometer verder kwam alles tot een tragisch einde in de Schelde. “Ik

Lees meer »

Ree in spitsuur doodgereden in Iepers stadscentrum: “Bewijs dat het aantal reeën sterk is toegenomen”

Een opmerkelijk beeld in het stadscentrum van Ieper maandagnamiddag: een ree lag dood op het voetpad tussen de bib en jachthaven. “Een bewijs dat hun aantallen sterk zijn toegenomen”, zegt boswachter Erwin Verfaillie van Agentschap Natuur en Bos.
The post Ree in spitsuur doodgereden in Iepers stadscentrum: “Bewijs dat het aantal reeën sterk is toegenomen” appeared first on KW.be.

Lees meer »