Productiehuis van ‘Dagelijkse kost’ fuseert met communicatiebedrijf Vincent Kompany

Opmerkelijke fusie in de entertainmentsector. Productiehuis Hotel Hungaria, bekend van onder meer ‘Dagelijkse Kost’ en ‘Huis gemaakt’, vloeit samen met communicatiebureau Bonka Circus waar Vincent Kompany hoofdaandeelhouder is. Hotel Bonka heet het nieuwe bedrijf. “Voor de kijker verandert er weinig”, klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

Carrefour hypermarkt Brugge zit in nieuw jasje

De Carrefour hypermarkt Brugge bij B-Park zit in een nieuw jasje. Een verbetering van de winkelervaring, de toegankelijkheid en de service staan centraal. “Naar aanleiding van deze vernieuwing kunnen klanten nog tot 21 juli mooie promo’s en aanbiedingen scoren”, zegt woordvoerder Siryn Stambouli.
The post Carrefour hypermarkt Brugge zit in nieuw jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familiedrama in Sydney: vader brengt drie kinderen om het leven in woningbrand

Drie kinderen zijn zondag omgekomen in een woningbrand in Sydney. Vier andere kinderen raakten gewond in het gruwelijke drama, zo meldt BBC. De politie zegt dat de vader van de kinderen de brand aanstak en vervolgens verhinderde dat ze het huis konden ontvluchten. Hij wordt nu beschuldigd van meervoudige moord. De verontwaardiging in Australië is groot, waar de regering actief

Lees meer »

Ook Actiegroep Recht op Ondersteuning aanwezig bij Guldensporenviering

De Actiegroep Recht op Ondersteuning verzamelde woensdag 10 juli vanaf 17 uur aan het Groeningemonument tijdens de herdenkingsplechtigheid op de vooravond van de Vlaamse feestdag. De actievoerders willen de aanwezige politici en onderhandelaars voor een nieuwe Vlaamse regering oproepen om het recht op ondersteuning te respecteren.
The post Ook Actiegroep Recht op Ondersteuning aanwezig bij Guldensporenviering appeared first on

Lees meer »

Populair dorp voert avondklok in om komaf te maken met massatoerisme

Verschillende plaatsen over de hele wereld kampen met problemen door massatoerisme. Zo ook het historische traditionele dorp Bukchon Hanok Village in het centrum van Seoul. De Zuid-Koreaanse autoriteiten leggen toeristen vanaf oktober een strikte avondklok op en verdelen de wijk in kleurzones om de impact te beperken.

Lees meer »