Poetin krijgt zeldzame Noord-Koreaanse honden cadeau van Kim: een belangrijk symbool van het land 

De Russische president Vladimir Poetin heeft tijdens zijn bezoek aan Noord-Korea 2 Pungsanhonden cadeau gekregen van leider Kim Jong-un. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap. De Noord-Koreaanse jachthonden zijn een zeldzaam ras. In september 2018 ontving de toenmalige president van Zuid-Korea ook al 2 van deze honden. 

Meer krantenkoppen in België

Spaanse toerist in Zuid-Afrika gedood door olifanten

In een park nabij het Zuid-Afrikaanse Johannesburg is een Spaanse toerist omgekomen nadat hij werd vertrappeld door olifanten. De 43-jarige man was zondagochtend uit zijn voertuig gestapt om foto’s te nemen, waarna hij door de dieren werd aangevallen. Dat hebben de autoriteiten dinsdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Elodie (12) doet ‘voor de fun’ auditie bij Koninklijke Balletschool in Antwerpen… en is meteen toegelaten: “Unieke kans voor haar”

Elodie Cardoen start begin september aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. De Moorsleedse, die danst bij de Roeselaarse dansschool Ndigo, deed er enkele maanden geleden auditie. “Eigenlijk deed ik die mee om eens te kijken hoe ver ik stond.”
The post Elodie (12) doet ‘voor de fun’ auditie bij Koninklijke Balletschool in Antwerpen… en is meteen toegelaten: “Unieke kans

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

KW Zomertip: De favorieten van Marie Godderis

Marie Godderis werkt voor de communicatiedienst van de gemeente Koksijde, en is net als haar man Dries Decorte zelfstandig fotografe. Samen met hun drie jonge kinderen wonen ze in Alveringem. In haar vrije tijd gaat ze steevast op zoek naar de leukste adresjes en de lekkerste ijsjes in de streek.
The post KW Zomertip: De favorieten van Marie Godderis

Lees meer »