Opnieuw Tory-kandidaat in opspraak gekomen over weddenschap op verkiezingsdatum

Een tweede Tory-kandidaat is in opspraak gekomen voor een weddenschap op de verkiezingsdatum. Laura Saunders is voor de Conservatieven kandidaat in de kieskring Bristol North West, en bovendien getrouwd met de campagnedirecteur van de partij.

 

Meer krantenkoppen in België

Noodweer is voorbij, maar schade op sommige plaatsen aanzienlijk – Bewoonster vernield huis getuigt: “Het was heel angstaanjagend”

Een zware regen- en onweerszone is vanmiddag en vanavond van zuidwest naar noordoost over ons land getrokken. Het onweer ging gepaard met hevige neerslag, hagel en zware rukwinden. De schade is aanzienlijk. In Londerzeel werden verschillende huizen vernield, in Kapelle-op-den-Bos moest een jeugdkamp geëvacueerd worden en in Mechelen werd het gemeentelijk rampenplan afgekondigd. Volg alle updates hieronder in onze liveblog.

Lees meer »

Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk hard uit naar Waregem Koerse”

Jonathan Naessens (34) – gekend van cocktailbar La Corba – blaast nieuw leven in het iconische Bananas-café. “Ik droom al jaren van een eigen zaak”, vertelt hij. Het gaat snel, want slechts enkele weken na het eerste contact met de brouwer opent Jonathan vrijdag al de deuren van de populaire danstent.
The post Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk

Lees meer »

Een bloemetje voor Claudine die voor de bewoners van Sulferberg zorgt

“Claudine Delbecq verdient zeker en vast een bloemetje”, schrijft Monique Logie in een mailtje aan KW. “Ze zorgt voor een drankje voor onze bende die samenkomt op dinsdag en donderdag in de residentie Sulferberg in Westouter.”
The post Een bloemetje voor Claudine die voor de bewoners van Sulferberg zorgt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vzw Westrozebeke Koerst organiseert opnieuw drie wedstrijden: “De koers in leven houden”

De vzw Westrozebeke Koerst organiseert eind juli opnieuw zijn wielerdrieluik. De Grote Prijs Raf Jonckheere, een wedstrijd voor elite met en zonder contract en beloften, is de trekpleister van het drieluik. Een wedstrijd voor beroepsrenners organiseren is vooral op financieel gebied niet evident, maar toch slagen de leden van de vzw er in om het financiële plaatje rond te krijgen.<br

Lees meer »