Nieuw kampioenschap ‘Chaud boulette’: “Wie maakt de lekkerste gehaktbal van Brussel?”

Wie maakt de lekkerste boulette van Brussel? Dat is het opzet van een originele wedstrijd op zondag 23 juni. 10 slagers uit Brussel nemen het tegen elkaar op. Een professionale jury met tv-kok Sofie Dumont zal de gehaktballen proeven. De winnaar ontvangt de Gouden Boulette prijs. 

Meer krantenkoppen in België

41-jarige bestuurster vlucht weg na ongeval in Ardooie en crasht op vluchtheuvel in Ruddervoorde: brandweer bevrijdt vrouw uit wagen

Een 41-jarige vrouw uit Ardooie raakte dinsdag betrokken bij twee bizarre verkeersongevallen. De vrouw pleegde om 11.30 uur in haar thuisgemeente vluchtmisdrijf na een ongeval, maar crashte 40 minuten later zwaar op een vluchtheuvel in Ruddervoorde, kilometers verder. De vrouw moest door de brandweer via de koffer bevrijd worden uit haar wagen. “Ze had enorm veel nekpijn zodat we geen

Lees meer »

Luierfabrikant Ontex verkoopt bedrijventerrein van 7 hectare in Eeklo 

Ontex verkoopt het bedrijventerrein in Eeklo en organiseert samen met de stad en de VDAB een jobbeurs voor 349 mensen die er hun werk verliezen. Het bedrijf kondigde vorige maand aan dat de vestigingen in Eeklo en Buggenhout sluiten. "Het terrein ligt in een industriezone, er is plaats voor nieuwe activiteiten", zegt burgemeester Luc Vandevelde (SMS).

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden test positief op Covid-19 en annuleert toespraak in Las Vegas – “Senaatsleider Schumer heeft Biden gevraagd zich terug te trekken”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Boudewijn en Fabiola zijn nog altijd aanwezig: de betekenis achter alle foto’s in de audiëntiekamer van koning Charles

Koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) waren ongemerkt aanwezig bij de eerste ontmoeting van koning Charles (75) met de nieuwe Britse premier Keir Starmer. In de kamer in Buckingham Palace waar de afspraak plaatsvond, staat prominent een portret van het Belgische vorstenpaar, evenals een intieme foto van koning Boudewijn en koningin Fabiola. Welke royals kregen nog een plekje, en

Lees meer »

Een groep jonge sterren van een miljard: Real Madrid is met Kylian Mbappé helemaal klaar voor de toekomst

Tienduizenden telefoons gingen de lucht in bij de blije intrede van Kylian Mbappé, kinderen kirden van plezier, de zoon van Thibaut Courtois legde zelfs een souvenir voor het leven vast. Impressies van een historische dag in Madrid, waar de wedergeboorte van zijn Galactico-tijdperk eindelijk zijn gezicht kreeg. Hoe het ouderwetse Real Madrid met 10 jonge sterren van een miljard helemaal

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »