Neem deel aan de gravelride door het Houthland en de Brugse bossen op 22 en 23 juni

WTC Zarrenhof organiseert komend weekend twee ritten voor wielerfanaten met een voorliefde voor gravel. Vanaf OC Albatros wordt er vertrokken voor een rit door het Houtland en de Brugse bossen, mét après-bike beleving.

“Met meer dan 100 actieve leden is WTC Zarrenhof uit Zarren, de start- en aankomstplaats van de Gravel Man, één van de grootste en langstdienende wielertoeristenclubs in West-Vlaanderen”, aldus organisator Dimitry Verslype. “Elke woensdagavond van eind maart tot eind oktober, rijden de meest fanatieke leden onder de naam WTC De Gulpen een extra trainingsrit, die steevast wordt afgesloten met een gezellige après-bike. Uit de mix van goed getrainde en minder goed getrainde wielrenners wordt er elke keer vooraf een kapitein aangeduid. Bij hem thuis is de startplaats, maar vooral ook de aankomstplaats, met bijhorende après-bike, bestaande uit bier, bike & bbq. Het idee ontstond om ons gedachtegoed verder uit te rollen. Niet veel later was de Gravel Man een feit: de gravelride met de meest authentieke après-bike beleving.”

Fietsbieb

“Iedereen is welkom op 22 en 23 juni op het domein Albatros om de gravelsfeer, overgewaaid uit Amerika, op te snuiven. We voorzien vuurschalen, gitaarmuziek en voetbal en wielrennen op groot scherm. We zijn heel fier dat Tim Declercq, alias El Tractor en profrenner bij Soudal-Quickstep, peter is van ons evenement. Tim woont niet alleen in onze regio, er is ook geen betere figuur denkbaar om de spirit van onze organisatie kracht bij te zetten. Als organisatie vonden we het belangrijk om van bij de start een goed doel te steunen. De Fietsbieb zorgt ervoor dat kinderen voor een zacht prijsje in hun groeifase vlot van fiets kunnen wisselen, zonder dat de ouders telkens op kosten gejaagd worden. Dit initiatief ligt volledig in lijn met de normen en waarden die we als organisatie willen uitdragen. Op het evenement zelf zal er de mogelijkheid zijn om Fietsbieb te steunen. We hopen zo veel kinderen aan een goede en degelijke fiets te helpen”, besluit Dimitry.

Voor meer info kan je terecht op www.gravelman.be.

The post Neem deel aan de gravelride door het Houthland en de Brugse bossen op 22 en 23 juni is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Trump in Milwaukee aangekomen voor Republikeinse partijconventie

Ex-president Donald Trump is zaterdag met bloed aan zijn oor van het podium geëvacueerd nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De Republikeinse presidentskandidaat hief vlak na de moordpoging zijn vuist omhoog, toen hij in veiligheid werd gebracht. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

Meer dan 4 ton voor Antwerpen bestemde cocaïne in beslag genomen in Paraguay

In het Zuid-Amerikaanse Paraguay heeft de anti-drugspolitie meer dan 4 ton cocaïne in beslag genomen. De drugs zaten verstopt in een suikertransport dat vanuit de Paraguayaanse hoofdstad Asuncion onderweg was naar de haven van Antwerpen, melden de autoriteiten dinsdag (plaatselijke tijd). De vangst van 4.016 kilo cocaïne is voor Paraguay een “historisch record”, zei Jalil Rachid van Senad, het Nationaal

Lees meer »

Actiecomité SOS Heist aan Zee blijft zich verzetten tegen grootschalig bouwproject en start crowdfunding

Het actiecomité SOS Heist aan Zee start een crowdfunding om een advocaat te kunnen betalen die hun belangen moet verdedigen tijdens een hoorzitting bij de provincie. Die komt er op 1 oktober omdat de projectontwikkelaar van een bouwprojct beroep heeft ingediend tegen de weigering van de omgevingsvergunning door het schepencollege van Knokke-Heist.
The post Actiecomité SOS Heist aan Zee

Lees meer »