Na Justin Timberlake: nu ook rapper Travis Scott gearresteerd voor openbaar dronkenschap

Na Justin Timberlake (43), heeft ook Travis Scott (33) iets te diep in het glas gekeken. De rapper werd donderdagochtend in Miami gearresteerd voor openbare dronkenschap en het niet willen vertrekken van een huurboot na verschillende aanmaningen. Ondertussen is Scott vrijgelaten nadat hij een borgsom van 500 en 150 dollar (ongeveer 460 en 139 euro) betaalde. 

Meer krantenkoppen in België

Na de Pyreneeën weet blije Evenepoel het zeker, hij gaat voor de derde plaats: “Ik ben de beste van de rest”

Derde, derde, derde. Remco Evenepoel eindigde in de grote doortocht van de Pyreneeën twee keer derde en hij staat nu ook derde in het klassement. Als de waardeverhoudingen afgelopen weekend werden vastgelegd, dan is Evenepoel in zijn eerste Tour de France op weg naar het podium, na Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. “Het was een koers tussen die twee. Ik

Lees meer »

IN BEELD – Ook deze jubileumeditie van Hype’O Dream in Waregem was een topeditie: “De beats en drums zorgden ervoor dat de hartslag in feestmodus was”

Op de tweede festivaldag was er opmerkelijk méér volk aanwezig. We bemerkten ook een iets ouder publiek dan op vrijdag.
The post IN BEELD – Ook deze jubileumeditie van Hype’O Dream in Waregem was een topeditie: “De beats en drums zorgden ervoor dat de hartslag in feestmodus was” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grote verschillen in kansarmoede bij jongeren aan de kust

De kansarmoede bij jonge kinderen is vorig jaar in Oostende licht gedaald naar 28,1 procent. De badstad scoort wel nog erg hoog in vergelijking met andere centrumsteden, de provincie en de omliggende gemeenten. De badstad heeft wel een armoedebeleidsplan en mensen in het werkveld loven dat. De sterkste stijging werd genoteerd in Bredene. “Omwille van de opvang van Oekraïners.”

Lees meer »

Al voor zijn persconferentie ging het fout: Biden noemt Zelenski “president Poetin” in zijn gezicht

Nog voordat de Amerikaanse president Joe Biden de pers te woord stond tijdens zijn ‘big boy press conference’, liet hij zich betrappen op een pijnlijke verspreking. Op het einde van de NAVO-top in Washington sprak hij de Oekraïense president Volodimir Zelenski plots aan als “president Poetin”. Al snel besefte Biden dat hij de mist inging, waarna hij zijn vergissing rechtzette

Lees meer »

Trump doet beroep op immuniteit in veroordeling zwijggeldzaak Stormy Daniels

Advocaten van Donald Trump hebben de rechter donderdag gevraagd om zijn veroordeling in een recente zwijggeldzaak rond betalingen aan pornoactrice Stormy Daniels nietig te verklaren. De advocaten beroepen zich daarbij op de uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof dat een ex-president brede immuniteit geniet tegen strafrechtelijke vervolging voor “officiële handelingen” die hij tijdens zijn ambtsperiode heeft verricht.

Lees meer »

Feestcomité Wijtschate kijkt uit naar de kermis: “Dit jaar weer met vuurwerk”

Het feestcomité van Wijtschate slaat weer de handen in elkaar met verschillende Wijtschaatse verenigingen voor een goedgevuld kermisprogramma. Op vrijdag 12 juli wordt er afgetrapt met een bingo van het oudercomité en afsluiten doen ze met het vuurwerk op donderdag 18 juli. De feesttent bevindt zich zoals gewoonlijk op het Sint-Medardusplein.
The post Feestcomité Wijtschate kijkt uit naar de

Lees meer »

Zomerbar Den Agaar in Koekelare opent: “Een droom die uitkomt”

Kirby Ceulemans (38) en haar zoon Jason (16) baten voortaan de zomerbar Den Agaar uit in de Asstraat 37 in De Mokker. Gevestigd in de nieuwe hangaar van haar vriend Stijn Depoorter, biedt deze sfeervolle bar zowel binnen- als buitenzitplaatsen.
The post Zomerbar Den Agaar in Koekelare opent: “Een droom die uitkomt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Deschamps gooit onder meer Griezmann in de strijd: Fransen met drie verse krachten op zoek naar gelijkmaker

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk momenteel om het eerste finaleticket op het EK voetbal. Wie wint de kraker in de Allianz Arena? Het staat op dit moment 2-1. De Fransen kwamen op voorsprong, maar eerst een prachtgoal van Yamal en nadien Olmo zorgden voor de ommekeer. Wat gebeurt er nog in de tweede helft?

Lees meer »