Misselijkmakende geur teistert dorpelingen, die zelfs elders moeten gaan slapen: “We konden niet anders dan ramen en deuren dicht houden”

Een enorme stank: dat is wat de inwoners van Appels al bijna twee weken ruiken. Mogelijke oorzaak is de lozing van afvalwater door intercommunale Verko in het dorp. Intussen zijn alle alarmbellen afgegaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Democratische kopstukken voeren druk op Biden op, president zegt alleen bij “medisch probleem” kandidatuur te zullen evalueren

De druk op Joe Biden vanuit zijn eigen partij neemt met de dag toe. Verscheidene Democratische kopstukken hebben de voorbije dagen met hem gesproken en duidelijk gemaakt dat zij het idee genegen zijn een andere kandidaat het veld in te sturen om het voor het presidentschap op te nemen tegen Donald Trump. Biden blijft volharden, al lijkt hij de deur

Lees meer »

LIVE F1. 1-2 voor McLaren met Norris op pole position op Hungaroring, Verstappen wordt derde en ziet Perez crashen in Q1

De Formule 1 is aanbeland bij de GP van Hongarije. De McLaren maakte dit weekend al veel indruk en deed dat in de kwalificatie opnieuw. Lando Norris (24) pakte de polepositie voor ploeggenoot Oscar Piastri. Wereldkampioen Max Verstappen start morgen vanop plaats 3. Perez stelde dan weer teleur en crashte in Q1. Leuke situatie voor de race morgen om 15u.

Lees meer »

Moordenaar gezocht bij Theater O’ana: “We zullen het publiek doen lachen en huiveren tegelijk”

Vier avonden in september speelt Theater O’ana zijn nieuwe jongerenproductie 13 over Twaalf. Het worden voorstellingen vol spanning, want er gebeurt een moord. Het publiek mag mee op zoek naar de dader. De regie is in handen van Robin Segaert.
The post Moordenaar gezocht bij Theater O’ana: “We zullen het publiek doen lachen en huiveren tegelijk” appeared first on

Lees meer »

Chef Nick Bril gedagvaard door eigen verzekeraar

Topchef Nick Bril, die in januari in dronken toestand zijn stagiair en hulpkok op de parking van sterrenrestaurant The Jane aanreed, wordt door zijn eigen verzekeraar voor de rechter gesleept. Hij moet in september voor de politierechtbank verschijnen.

Lees meer »