LIVEBLOG SPANJE-ITALIË. Zet Spanje het overwicht in de tweede helft wél om in goals?

In groep B kijken Spanje en Italië elkaar in de ogen. Wie wint de topper in Gelsenkirchen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Sekswerkers toestaan in de gevangenis? Commissie van toezicht in Nijvel legt opvallend vraagstuk op tafel: “Seksuele relaties zijn een primair recht”

Moeten gedetineerden zonder vaste partner ook de mogelijkheid krijgen om seksuele relaties te hebben? Dat vraagstuk werpt de commissie van toezicht op de gevangenis van Nijvel op. In ‘Sudinfo en ‘La Capitale’ betreurt ze dat alleen gedetineerden met een vaste relatie toegang krijgen tot een bezoek zonder toezicht (BZT) in ‘de liefdeskamer’. “Seksuele relaties zijn een primair recht.”

Lees meer »

Pull-ups, gezichtsmaskers en een duik in de diepvriezer: Courteney Cox (60) toont haar volgers wat ze doet om fit te blijven

“Ik ben net jarig geweest. Ik ben niet dol op het getal, maar we hebben geen keuze.” Afgelopen zondag is Courteney Cox 60 jaar geworden, maar de ‘Friends’-actrice is duidelijk niet van plan om zich voortaan te laten gaan. In een video, die je hierboven kan bekijken, laat Courteney haar volgers zien hoe ze fit blijft. “Je moet altijd je

Lees meer »

Tijdens de week bediende,in het weekend… samoerai, Danny (53) bouwde zelf indrukwekkend kostuum

Komend weekend stap je zo de middeleeuwen binnen in ’t Oosthof in Snellegem bij Jabbeke. Tussen de vele ridders die er twee dagen leven, werken en strijden als vanouds, vind je ook… een Japanse krijger. Danny Craeye maakte zijn eigen samoeraikostuum.
The post Tijdens de week bediende,in het weekend… samoerai, Danny (53) bouwde zelf indrukwekkend kostuum appeared first on

Lees meer »

Sven Ornelis over protesten tegen toeristen in ‘zijn’ Barcelona: “Mijn buren nemen het me niet kwalijk dat ik nog mensen naar de stad lok”

Uitgejouwd en natgespoten. De Barcelonezen kwamen zaterdag met zijn duizenden op straat om te protesteren tegen massatoerisme. En dat bleef niet alleen bij slogans scanderen. Radiomaker Sven Ornelis heeft al meer dan tien jaar een appartement in de Spaanse stad. “De inwoners hebben niets tegen toerisme an sich, wel tegen de uitspattingen ervan.”

Lees meer »

“Geen start Gent-Wevelgem meer, wel nieuwe cinema”: Vooruit Ieper met opmerkelijk programma naar verkiezingen

Vooruit ambieert het burgemeesterschap en als dat lukt, dan komt er geen parkeergarage onder de Grote Markt en geen start van Gent-Wevelgem meer. Wel willen de socialisten een premie van 10.000 euro geven aan startende voedingswinkels in de dorpen, onderhandelen met Kinepolis over de komst van een bioscoop en onderzoeken of er een kiosk op de Grote Markt kan komen.<br

Lees meer »

Twintigers Jules, Louis en Jari pakken uit met nieuw concept Poco Padel in Veurne: “Unieke mix van sport en entertainment”

Met Poco Padel introduceren drie vrienden op zaterdag 27 juli een gloednieuw concept aan de Westkust. Hun padeltoernooi op het Will Tura Sportpark in Veurne mondt ‘s namiddags al uit in een ‘open air afterparty’. “Dit is uniek in onze regio, maar het idee slaat duidelijk aan bij zowel sportievelingen, feestvierders als sponsors.”
The post Twintigers Jules, Louis en

Lees meer »