LIVEBLOG SPANJE-ITALIË. Italianen zien af, maar halen toch de rust zonder tegengoal

In groep B kijken Spanje en Italië elkaar in de ogen. Wie wint de topper in Gelsenkirchen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

“Hadden die passanten mij niet gevonden, dan was ik nu dood. Net als mijn vriend”: Lotte (38) en Willem werden het slachtoffer van vluchtmisdrijf

“Die cijfers over het toenemend aantal vluchtmisdrijven brengen mijn verdriet weer naar boven. Vluchten na een ongeval is altijd de slechtste optie.” Lotte De Ridder (38) weet spijtig genoeg waarover ze spreekt. Ze raakte zwaargewond en verloor haar vriend nadat ze werden aangereden door een bestuurder die vluchtmisdrijf pleegde. “Een ongeval kan gebeuren, maar loop alsjeblieft niet weg. Het kan

Lees meer »

Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem

Op zaterdag 13 juli vindt de 44ste editie van Volksfeesten Kooigem plaats op Kooigemplaats. “Dit belooft een spetterend muzikaal evenement te worden met een schitterende line-up van artiesten uit diverse genres”, zegt voorzitter Jean-Pierre Duprez.
The post Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Geen woke voor ons”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »

Kinderboerderij De Lenspolder neemt deel aan de nieuwe Kustsafari

Zes bezoekerscentra aan de kust slaan de handen in elkaar voor een nieuwe editie van de Kustsafari. Een kustranger neemt deelnemers, te voet of met de fiets, mee langs verborgen natuurparels op zoek naar opmerkelijke dieren, planten en bunkers. De Kustsafari is een initiatief van provincie West-Vlaanderen in samenwerking met Westtoer en de deelnemende bezoekerscentra.
The post Kinderboerderij De

Lees meer »

“Eerst nog taart gegeten voor z’n jarige vrouw, paar minuten later was hij dood”: Eddy (64) maakt ongelukkige val met motorcross

Wat een gezellige zaterdagnamiddag onder vrienden moest worden, eindigde op het motorcrossterrein in Komen in groot verdriet. Eddy De Roust (64), een ervaren crosser uit Wingene, maakte een ongelukkige val op het circuit en overleefde dat niet. Heel wat aanwezigen waren getuige van het voorval en het was onmiddellijk duidelijk dat alle hulp te laat zou komen. “Het absurde is

Lees meer »

Michel figureerde meer dan dertig keer in Veurnse Boetprocessie

Antoine Quaghebeur en Marc Ingelaere van Radio Uylenspiegel hebben Michel Nuttens geïnterviewd over de Veurnse Boetprocessie. Op zijn zesde keek Michel voor het eerst naar de processie, vanaf zijn twaalfde liep hij mee als figurant en tussen 1966 en 2014 figureerde de nu priester op rust quasi onafgebroken. En nog een waarschuwing: zeg nooit ‘stoet’ tegen de processie in het

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Eerste beklimming van de dag zit erop, kan Kopecky kleine achterstand op leidster Longo Borghini uitwissen?

Met etappe zeven is de koninginnenrit in deze Giro Donne aangebroken. Het vrouwenpeloton moet twee keer de Passo Lanciano overwinnen. De tweede passage loopt door tot aan Blockhaus, waar de eindmeet van deze helse etappe ligt. De slotklim is maar liefst 16,5 kilometer lang aan een gemiddelde van 8 procent. Kan Lotte Kopecky (28) haar achterstand van drie seconden op

Lees meer »