LIVEBLOG SPANJE-ITALIË. GOAL! Spanje oververdiend op voorsprong met hulp van Calafiori

In groep B kijken Spanje en Italië elkaar in de ogen. Wie wint de topper in Gelsenkirchen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Club overleeft lastige oefenmatch tegen PSV dankzij goal Nielsen en sterke Mignolet – Bekijk hier de doelpunten en de volledige wedstrijd!

Club Brugge ging zaterdagmiddag in overlevingsmodus op de Herdgang, waar de kansenverhouding zwaar overleunde in het voordeel van PSV. Finaal werd het na het debuut van Tzolis en een handvol goeie reddingen van Mignolet alsnog 1-1. Als HLN-abonnee kan je hieronder de doelpunten en de volledige wedstrijd (her)bekijken. Ben je nog geen abonnee? Dan kan je hier ook een abonnement

Lees meer »

Baekelandt Universalis: Elien uit Lendelede valt af

Elien moest als elfde deelnemer het spel Baekelandt Universalis verlaten. Na haar volgde ook de exit van Karl. Nu blijven er nog tien kandidaten over die er ongetwijfeld een erg spannende eindstrijd van zullen maken.
The post Baekelandt Universalis: Elien uit Lendelede valt af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al 200.000 bezoekers voor gerenoveerd Provinciaal Hof in Brugge

Deze week werd de 200.000ste bezoeker van het in april geopende Provinciaal Hof in Brugge verwelkomd. Mireille Castelein (67 jaar) en Lothaire Leclercq (77 jaar) uit Brugge zijn grote fans van het Provinciaal Hof. Het is al de derde keer dat ze het Provinciaal Hof bezoeken en ze komen zeker nog terug.
The post Al 200.000 bezoekers voor gerenoveerd

Lees meer »

Zaterdag heel wat te doen tijdens de Gapersfeesten in Geluwe: “Openluchtevenement tot 2 uur”

Dit weekend vinden de Gapersfeesten plaats. Vorig jaar was men toe aan de reeds vijftigste editie en was er veel volk. Onder meer dankzij het mooie weer. De Beselarestraat, Ieperstraat en Menenstraat zijn traditioneel vanaf 10 uur verkeersvrij gemaakt. “We hopen dat de weergoden ons goed gezind zullen zijn en de mensen volop kunnen genieten”, blikt voorzitter Eveline Dobbels vooruit.<br

Lees meer »

Extreem zeldzame walvis aangespoeld op strand in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland is een exemplaar van een van de meest zeldzame en minst bekende walvissoorten aangespoeld. Het karkas van het vijf meter lange dier werd op 4 juli ontdekt op een strand bij Dunedin, op het Zuidereiland. Het gaat waarschijnlijk om een mannelijke spadetandspitssnuitdolfijn. Tot nu toe is er slechts een handvol van die soort ontdekt.

Lees meer »

Feestcomité Wijtschate kijkt uit naar de kermis: “Dit jaar weer met vuurwerk”

Het feestcomité van Wijtschate slaat weer de handen in elkaar met verschillende Wijtschaatse verenigingen voor een goedgevuld kermisprogramma. Op vrijdag 12 juli wordt er afgetrapt met een bingo van het oudercomité en afsluiten doen ze met het vuurwerk op donderdag 18 juli. De feesttent bevindt zich zoals gewoonlijk op het Sint-Medardusplein.
The post Feestcomité Wijtschate kijkt uit naar de

Lees meer »

De juiste M/V op de juiste plaats

06:00 Georges-Louis Bouchez weet wat hem de volgende dagen te doen staat: opkomende talenten een kans geven, de winnaars van de verkiezingen belonen en tegelijk niet op de lange tenen trappen van de zwaarge…

Lees meer »